vložit recept

Podívejte se na nalezené recepty dle Vašich kritérií

Kebab s jogurtem
Recept číslo: 19315

Kebab s jogurtem

Autor: Marsalka
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Z nastrouhané cibule, oleje, pepře a soli si připravíme marinádu, do které dáme na kostičky nakrájené maso. Necháme v chladu odležet přes noc. Marinované maso napíchneme na špízy a ogrilujeme. … Více »

Souvlaky
Recept číslo: 21054

Souvlaky

Autor: xenia1
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Jehněčí kýtu nakrájíme na kostky o velikosti 4 - 5 cm. Maso dáme do mísy a přelijeme jej olivovým olejem, ve kterém jsme rozmíchali bílé víno, sůl, pepř, tymián a majoránku. Přidáme bobkový list a… Více »

Suvlaki kebab
Recept číslo: 7822

Suvlaki kebab

Autor: brousek
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Na kousky nakrájíme jehněčí kýtu a odstraníme tuk. Veškeré suroviny na marinádu smícháme, přidáme maso a 2 hodiny v lednici marinujeme. Cibuli oloupeme, rozřízneme na polovinu a rozdělíme na… Více »

Jehněčí s oregánem a halloumi
Recept číslo: 3164

Jehněčí s oregánem a halloumi

Autor: jelen
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Smícháme olej a oregáno, maso nakrájíme na kostky a necháme ve směsi minimálně 20 minut marinovat. Osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na špíz z halloumi na kostky a červenou paprikou. … Více »

Vykoštěná jehněčí kýta s petrželkou
Recept číslo: 6675

Vykoštěná jehněčí kýta s petrželkou

Autor: Jana
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso rozkrojíme tak, abychom mohli vytvořit kapsu. Osolíme a opepříme, jednu půlku posypeme nadrobno nakrájeným česnekem a nasekanou petrželkou. Kapsu uzavřeme a zajistíme jehlou. Grilujeme na… Více »

Řecký jehněčí kebab
Recept číslo: 7373

Řecký jehněčí kebab

Autor: brousek
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Promícháme olej, nakrájenou cibuli, citronovou šťávu, česnek a sušené bylinky. Na kostky 4 cm nakrájíme jehněčí maso a dáme do plastové misky. Přelijeme marinádou, přidáme bobkový list, misku… Více »

Jehněčí kotlety s pestem a rajčatovou salsou
Recept číslo: 7707

Jehněčí kotlety s pestem a rajčatovou salsou

Autor: Klára
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Rozpálíme gril. Rozložíme na mřížku kotlety a potřeme polovinou pesta. 5 minut grilujeme, poté obrátíme, potřeme pestem a 4 minuty grilujeme, dokud nejsou hotové. Připravíme si salsu. Smícháme… Více »

Kořeněné jehněčí špízy s meruňkami
Recept číslo: 7710

Kořeněné jehněčí špízy s meruňkami

Autor: dudlik
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vložíme do mísy suroviny na marinádu a promícháme - česnek, jogurt, olej, kmín, koriandr, papriku sladkou, citr.šťávu, pepř. Přidáme jehněčí maso a obalíme v marinádě. Zakryjeme mísu a hodinu… Více »

Jehněčí kýta na grilu
Recept číslo: 7764

Jehněčí kýta na grilu

Autor: dudlik
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Omyjeme a osušíme jehněčí kýtu. Na každé straně uděláme na každé straně masa přibližně 8 otvůrků. Kýtu položíme do nerezové mísy, osolíme, opepříme a polijeme citrónovou šťávou, aby pronikla do… Více »

Řecký kebab
Recept číslo: 7770

Řecký kebab

Autor: brousek
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Připravíme marinádu. Ve velké nekovové misce smícháme jogurt, česnek, cibuli, olej, citrónovou šťávu, mátu, pepř a sůl. Přidáme nakrájené maso na kostičky a promícháme, aby se v marinádě obalilo.… Více »

Jehněčí a paprikový kebab s čili omáčkou
Recept číslo: 7815

Jehněčí a paprikový kebab s čili omáčkou

Autor: dudlik
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

4 lžíce červeného vína, olej, rozmarýn, pepř a citrónovou šťávu smícháme v nekovové míse. Přidáme nakrájené jehněčí maso, promícháme a zakryjeme. 2 hodiny marinujeme v lednici. Na nejvyšší teplotu… Více »

Jehněčí kotlety s rozmarýnem a tymiánem
Recept číslo: 7820

Jehněčí kotlety s rozmarýnem a tymiánem

Autor: dudlik
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Smícháme rozmarýn, tymián, česnek, olej, ocet a citrónovou šťávu ve skleněné misce a připravíme marinádu. Přidáme jehněčí kotlety, namočíme do marinády a necháme hodinu marinovat. Rozehřejeme gril… Více »

Rozmarýnové jehněčí kotlety s hořčično-mátovou zálivkou
Recept číslo: 8825

Rozmarýnové jehněčí kotlety s hořčično-mátovou zálivkou

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Na větvičkách rozmarýnu ponecháme listy pouze na jednom konci, zbytek otrháme. Druhý konec nožem zašpičatíme. Vykostěné kotlety těsně u kosti odřízneme, každou ovineme uvolněnou částí masa, aby… Více »

Steaky z jehněčí kýty s máslem s černými olivami
Recept číslo: 8935

Steaky z jehněčí kýty s máslem s černými olivami

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Nejprve připravíme máslo. Všechny ingredience vložíme do mixéru a důkladně promísíme. Vytvarujeme váleček, zabalíme do fólie a necháme min. 45min ztuhnout v mrazničce. Vykoštěnou jehněčí kýtu… Více »

Kazacký šašlik
Recept číslo: 9460

Kazacký šašlik

Autor: fialova
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Omyté maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme. Necháme asi 2-3 hodiny odležet. Potom maso napichujeme střídavě s nakrájenou cibulí na jehly. Grilujeme 6-7 minut. Více »

 
 
 
TOPlist