vložit recept

Podívejte se na nalezené recepty dle Vašich kritérií

Lososové steaky s mátovou zálivkou
Recept číslo: 7874

Lososové steaky s mátovou zálivkou

Autor: brousek
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Rozpálíme gril a grilovací mřížku přikryjeme fólií. Položíme na ní steaky, okořeníme je a z každé strany 5 minut grilujeme, dokud nezhnědnou a nezměknou. Připravíme zálivku, smícháme mátu s… Více »

Makrela grilovaná
Recept číslo: 10198

Makrela grilovaná

Autor: Marcela
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Makrelu očistíme a potřeme zevnitř i na povrchu solí a pepřem. Na obou stranách páteře uděláme příčné zářezy, rybu obalíme ve strouhance a pokapeme olejem. Grilujeme zvolna po obou stranách. … Více »

Grilované lososové filety se zeleninou
Recept číslo: 42900

Grilované lososové filety se zeleninou

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Filety z lososa propláchneme pod studenou vodou a osušíme. Ve skleněné misce smícháme víno s olejem, citronovou šťávou, prolisovaným česnekem, strouhaým zázvorem, solí, tabascem, nadrobno nasekanou… Více »

Rybí špízy na grilu
Recept číslo: 8296

Rybí špízy na grilu

Autor:
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Rybí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Rajčátka i bazalku omyjeme, česnek oloupeme a prolisujeme ho do malé misky. K česneku přidáme šťávu z citronu. Na špízy střídavě napichujeme… Více »

Rožněná štika s bylinkami a zeleninou po řecku
Recept číslo: 3816

Rožněná štika s bylinkami a zeleninou po řecku

Autor: Jana
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vykuchanou rybu očistíme, nařízneme vně podél páteře a dovnitř dáme petržel, bazalku a rozmarýn. Přidáme plátky citronu a jednu cibuli. Rybu potřeme olejem, pokapeme citronovou šťávou, posypeme… Více »

Grilované makrely s bylinkami
Recept číslo: 4008

Grilované makrely s bylinkami

Autor: Klára
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Rozmrazíme pozvolna makrely, opláchneme je a papírovou utěrkou osušíme. Zevnitř osolíme a opepříme. Připravíme marinádu - prolisujeme česnek, smícháme ho s rozdrcenými bylinkami, paprikou, olejem a… Více »

Pikantní makrela po marocku
Recept číslo: 6616

Pikantní makrela po marocku

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Nejprve uděláme zářezy po obou stranách ryb ve vzdálenosti asi 5cm. Břišní dutinu každé makrely vymažeme lžičkou charmouly a grilujeme cca 5min z každé strany na venkovním grilu nad středně žhavým… Více »

Sardinky pečené na grilu
Recept číslo: 6618

Sardinky pečené na grilu

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Sardinky vložíme do grilovací mřížky a pečeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím asi 3min po každé straně. Na povrchu masa musí vzniknout kůrčička. Poté osolíme, opepříme a ihned podáváme s… Více »

Mečoun pečený na grilu s bazalkovou salsou
Recept číslo: 7229

Mečoun pečený na grilu s bazalkovou salsou

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Filé z mečouna potřeme z obou stran olivovým olejem a grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím cca 3min po každé straně. Poté ochutíme solí a pepřem, zalijeme salsou a ihned podáváme. Více »

Kapr na grilu s křenem
Recept číslo: 7720

Kapr na grilu s křenem

Autor: pepa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Omyté porce kapra osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Potom porce potřeme olejem a pečeme na roštu asi 6 minut na každé straně. Na talíři posypeme pokrm nastrouhaným… Více »

Kapří špíz
Recept číslo: 7736

Kapří špíz

Autor: mala
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Omyté a osušené kapří maso bez kostí a kůže nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme olejem. Necháme odležet. Slaninu nakrájíme na kostičky, rajčata na čtvrtky a… Více »

Rybí filé na roštu
Recept číslo: 7745

Rybí filé na roštu

Autor: Marcela
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Filé rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Připravené porce ryby klademe na rozpálený rošt a po každé straně rožníme asi 5-7 minut. Podáváme se zeleninovým salátem. Více »

Steaky z mečouna s koriandrem
Recept číslo: 7794

Steaky z mečouna s koriandrem

Autor: dudlik
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Máslo smícháme s parmazánem a koriandrem. Vložíme do máslové formy a dáme stranou. Na rošt potřený olejem rozpáleného grilu dáme rybí steaky a z každé strany grilujeme 4 minuty. Přidáme zeleninu… Více »

Pstruzi na grilu
Recept číslo: 7873

Pstruzi na grilu

Autor: pepa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Očištěné, vykuchané a omyté pstruhy osušíme, osolíme a potřeme olejem. Vložíme je pod gril a grilujeme po obou stranách vždy asi 4-6 minut. Pstruhy podáváme pokapané citronovou šťávou a posypané… Více »

Mečoun s limetkovo-koriandrovým máslem
Recept číslo: 7891

Mečoun s limetkovo-koriandrovým máslem

Autor: brousek
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

V nekovové míse smícháme olej, limetkovou šťávu a koření. Vložíme do šťávy steaky, zakryjeme mísu a dáme do lednice marinovat. Nejlépe přes noc, nejméně 15 minut. Na máslo rozetřeme změklé máslo s… Více »

1 2 3 4 6 7
 
 
 
TOPlist