-
Recepty /
- Zvěřina
Podívejte se na nalezené recepty dle Vašich kritérií
Křepelky na grilu
Křepelky nakrojíme na hrudní kosti a rozložíme naplocho. Maso přendáme do zapékací mísy. Z oleje, citronové šťávy, šalvěje, česneku a chilli papriček si připravíme marinádu, kterou přelijeme maso.… Více »
Rozmarýnová křepelka s česnekem
Křepelky rozlomíme a vždy po dvou položíme řeznou stranou dolů, stlačíme naplocho, křídly a prsy obou vedeme vodorovně špíz, dalším špízem propíchneme stehna. Na marinádu smícháme sušený rozmarýn s… Více »
Skořicová křepelka s omáčkou z granátových jablek
Křepelky rozlomíme a vždy dvě položíme řeznou stranou dolů a stlačíme naplocho. Křídly a psíčky obou vedeme vodorovně špíz, dalším propíchneme stehna. Skořici smícháme s granátovým sirupem a… Více »
Grilovaný srnčí řízek
Omytou kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme je a osolíme. Maso proložíme na plátky nakrájenou cibulí a necháme 2-3 hodiny odležet. Řízky obalujeme v hladké mouce, vejci a ve strouhance. Grilujeme asi… Více »
Lovecký špíz
Na špíz střídavě napichujeme kousky omytého masa, slaninu, žampiony, nakrájenou červenou papriku a cibuli. Vše osolíme, opepříme, okořeníme roztlučeným jalovcem a čerstvým rozmarýnem. Nakonec špízy… Více »
Grilovaná holoubata
Očištěná a omytá holoubata rozpůlíme a rozevřeme rukama tak, abychom rozlomili kostru. Rozmícháme tekuté máslo se solí a pepřem, přidáme nasekaný rozmarýn, prolisovaný česnek, tymián a přilijeme… Více »
Jelení steak s kapary
Připravíme si bylinkové máslo - do misky dáme sůl, máslo, hořčici, drobně pokrájenou petrželku, rozkrojené kapary a šťávu z jednoho citronu. Vše dobře promícháme a utřeme dohladka. Máslo dáme do… Více »
Grilované křepelky
Křepelky omyjeme, osolíme a opeříme. Potřeme olejem a ihned dáme grilovat. Grilujeme 10 minut ze spodní strany a poté 5 minut z vrchní. Teplé maso ihned podáváme. Více »
Grilované srnčí kotlety
Maso osolíme, opepříme a necháme na grilovací pánvi osmažit cca 3 minuty z každé strany. Celer očistíme a uvaříme doměkka, osolíme a rozmixujeme společně s máslem na jemné pyré. Kotlety servírujeme… Více »
Křepelka na medu marinovaná v pěti druzích koření
Po obou stranách rozkrojte kuchyňskými nůžkami každou křepelku tak, abyste mohli lépe vytáhnout páteř. K pracovní ploše si přimáčkněte každou křepelku a přichyťte dvěma bambusovými grilovacími… Více »
Srnčí steaky na grilu
Do pekáče vložíme očištěné plátky masa. Ve sklenici se šroubovacím uzávěrem smícháme olej, vinný ocet, víno, cukr, drobně posekanou petrželku a tymián, nakrájenou cibuli, hořčici, bobkový list, sůl a… Více »
Kančí kýta s kořeněnou omáčkou
Kýtu nakrájíme na kousky, naklepeme, opepříme, osolíme, přidáme kmín, strouhanou cibuli rozmíchanou v oleji, promícháme a pod fólií necháme přes noc v chladničce. Papriku zbavíme semen a nakrájíme… Více »
Zvěřinový hřbet na grilu
Maso omyjeme, prošpikujeme slaninou a česnekem. Vejce rozklepneme, žloutky dáme stranou a bílky se solí rozšleháme, ale ne na tuhý sníh. Koření čtyř barev vysypeme do mělké nádoby. Rozšlehanými… Více »
Křepelky připravované na grilu
Křepelky omyjeme, osušíme, osolíme opepříme. Do břicha jim vložíme bobkový list a petrželovou nať. Potom je svážeme a napícháme vedle sebe na grilovací jehlu, podložíme pod ně pekáč, 20 minut… Více »
Jelen s dušenou zeleninou
Cibuli pokrájíme na drobno, celer s dýní na kostičky. Zeleninu smícháme, rozehřejeme olej v pánvi, pět minut zeleninu smažíme. Poté do pánve prolisujeme česnek, přidáme bobkový list, vývar a dvě… Více »
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android