Kuře s lečem po maďarsku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuře s lečem po maďarsku
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 10852 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
20 g | Cibule |
0,3 ks | Kuře |
10 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
50 g | Paprikové lusky čerstvé |
40 g | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 330,8mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,8mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 60,0mg |
Vitamín E | 1,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 15,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kuře, Paprika mletá sladká, Paprikové lusky čerstvé, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kuře s lečem po maďarsku postup přípravy receptu:
1 | Omytou, osolenou a opepřenou porci kuřete dáme na zpěněnou cibuli a přidáme sladkou papriku. Mírně podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme téměř doměkka. |
2 | Potom ke kuřeti přidáme nakrájenou cibuli, papriky a rajčata. Vše dodusíme doměkka. |
3 | Podáváme s vařenými bramborami. |