Jednoduchý recept

Bharóčská holoubátka

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11316
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 kávová lžička Chilli koření mleté
4 ks Holoubata
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 kávová lžička Kmín drcený
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 158kJ
1% Sacharidy 2 g
42% Tuky 31 g
18% Sodík 369 mg
95% Bílkoviny 53 g

Bharóčská holoubátka postup přípravy receptu:

1

Očištěná a osolená holoubata nejdříve grilujeme nasucho asi 5 minut.

2

Všechny ostatní přísady (hořčici, chilli, kmín, worcester, zázvor, česnek) dobře utřeme s máslem v pastu. Předgrilovaná holoubata pomažeme pastou uvnitř i zevně a necháme je asi 4 hodiny odpočinout.

3

Potom holoubátka znovu zvolna grilujeme.

Poznámka

Podáváme se sženými brammaborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept