Závitky ze skopového masa s brynzou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Závitky ze skopového masa s brynzou
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | oktavka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (9%) |
ID receptu: | 20688 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
40 g | Máslo čerstvé |
20 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 hrst | Pažitka |
1 ks | Salát hlávkový |
400 g | Skopové maso přední |
20 g | Strouhanka |
1 špetka | Sůl |
150 g | Sýr Brynza |
20 g | Tuk |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 154,7mg |
Draslík | 359,0mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,8mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 14,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Pažitka, Strouhanka, Sůl, Tuk, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Salát hlávkový, Skopové maso přední, Sýr Brynza mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Závitky ze skopového masa s brynzou postup přípravy receptu:
1 | Plátky skopového masa naklepeme, potřeme máslem a poklademe brynzou, přidáme nakrájenou pažitku, svineme a převážeme nití. |
2 | Obalíme v klasickém trojobalu a smažíme na tuku. Závitky podáváme na listech hlávkového salátu. |