Grilovaná bachně (treska) - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grilovaná bachně (treska)
Grilovaná bachně (treska)
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 23029 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
100 g | Chléb pšeničný (bílý) |
30 g | Máslo čerstvé |
20 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Treska skvrnitá |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 25g |
---|---|
Cholesterol | 18,3mg |
Draslík | 53,5mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 18,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb pšeničný (bílý), Sůl, Treska skvrnitá mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Grilovaná bachně (treska) postup přípravy receptu:
1 | Filety z bachně osolíme, opepříme, posypeme moukou, pokapeme rozpuštěným máslem. Grilujeme pozvolna na mírném ohni z obou stran. Máme-li rybí kleště, použijeme je, aby se ryba nerozpadla. |
2 | Grilovanou bachni podáváme s opečenými plátky bílého chleba, který opékáme na grilu zároveň s rybou. |
Poznámka
Servírujeme teplé.