Filety z lososa pečené na másle - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 33 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Filety z lososa pečené na másle
Celkový čas: | 33 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 8 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31894 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
800 g | Losos obecný |
160 g | Máslo čerstvé |
2 špetka | Sůl |
1 ks | Citrony |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 152,0mg |
Draslík | 682,3mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 241,5mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 19,3mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 45,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Losos obecný, Sůl, Citrony mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Filety z lososa pečené na másle postup přípravy receptu:
1 | Vyfiletovanou půlku lososa opláchneme, osušíme, osolíme a dáme do pekáče vymazaného třetinou másla a pečeme v troubě zhruba deset minut. Poté lososa přelijeme zbylým máslem, které jsme rozpustili a dopečeme. Rybu neobracíme, lehce se rozpadá. |
2 | Servírujeme s měsíčky citronu. |