Parmice červená v kokosovém bochníku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 90 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Parmice červená v kokosovém bochníku
Celkový čas: | 90 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 75 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 36265 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 kávová lžička | Chilli omáčka |
1 ks | Chilli paprička |
1 ks | Cibule |
0,3 kávová lžička | Hořčice Dijonská |
1,3 dl | Kečup |
6 dl | Kokosové mléko |
2 ks | Paprika zelená |
225 g | Parmice |
1 kávová lžička | Pepř černý mletý |
2 ks | Rajčata |
150 g | Strouhanka |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 32g |
---|---|
Cholesterol | 27,6mg |
Draslík | 442,4mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 24,3mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 39,3mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chilli paprička, Cibule, Kokosové mléko, Paprika zelená, Parmice, Rajčata, Strouhanka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice Dijonská, Kečup, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Chilli omáčka nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Parmice červená v kokosovém bochníku postup přípravy receptu:
1 | Červenou parmici bez kůže nasekáme na nudličky a smícháme s nasekanými rajčaty, paprikami, chilli papričkou a cibulí. Vmícháme do směsi tekutinu z kokosu, strouhanku, pepř a sůl. |
2 | Pekáček vymažeme a dáme do něj směs s rybím masem. Zapékáme v předehřáté troubě 75 minut při teplotě 200 stupňů. |
3 | Vymícháme do hladka rajčatový kečup, ostrou paprikovou omáčku a hořčici. Vznikne ostrá papriková omáčka. |
4 | Upečený bochník nakrájíme na plátky a podáváme teplý či studený s ostrou paprikovou omáčkou. |