Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40834
Kategorie: Salsy

Ingredience

255 g Ananas
2 stroužek Česnek
2 ks Chilli paprička
225 g Cukr krupice
85 g Hrozinky
2 ks Jablka
250 ml Ocet vinný
1 kávová lžička Skořice mletá
2 kávová lžička Sůl
1,5 polévková lžíce Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 77 kcal
Kilojoule 320kJ
5% Sacharidy 19 g
0% Tuky 0 g
4% Sodík 81 mg
1% Bílkoviny 0 g

Čatní ananasové postup přípravy receptu:

1

Ananas a jablka oloupeme a nakrájíme na kostky, česnek, zázvorový kořen a chilli papričky najemno nasekáme. Ocet, cukr, sůl, skořici, chilli papričky s česnekem a zázvorem vložíme do varné nádoby a uvedeme do varu. Přidáme ananas s jablky a hrozinkami a za častého míchání vaříme při nízkém příkonu tepla, až se jablka rozvaří a čatní dostatečně zhoustne. Ve směsi necháme nerozvařené kousky ananasu.

2

Čatní naplníme do vypařených horkých sklenic, které ihned uzavřeme a označíme.

Poznámka

Doba vaření se může prodloužit podle toho, zda je čatní dostatečně husté.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept