Jednoduchý recept

Brulée z čerstvého manga a sýra mascarpone

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 8000
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

6 polévková lžíce Cukr krupice
200 g Jogurt bílý
1 ks Limetka
4 ks Mango
250 g Mascarpone
20 g Máslo čerstvé
1 hrst Máta
1 polévková lžíce Rum
1,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 456kJ
12% Sacharidy 43 g
25% Tuky 19 g
1% Sodík 30 mg
8% Bílkoviny 5 g

Brulée z čerstvého manga a sýra mascarpone postup přípravy receptu:

1

Oloupeme manga, od pecky odkrojíme dužinu a nakrájíme na kousky.

2

Sýr mascarpone a jogurt promícháme vidličkou, vmícháme mletý zázvor a limetkovou kůru se šťávou, příp. přidáme rum.

3

Do zapékací mísy vložíme mango i se šťávou. Lžící na něj rozprostřeme směs z mascarpone, posypeme cukrem a poklademe hoblinkami másla.

4

Uložíme do lednice, než budeme zapékat.

5

Na vysokou teplotu rozpálíme gril a ve velké zapékací míse grilujeme 5 minut dezert, dokud nezačne lehce hnědnout a slabě probublávat.

6

Necháme zchladnout a můžeme ozdobit mátou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept