Houby grilované v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Houby grilované v alobalu
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 10423 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 3,6mg |
Draslík | 0,9mg |
Vláknina | 10,5mg |
Vitamín A | 0,6mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kmín celý, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bedly čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Houby grilované v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Kloboučky větších bedel (nebo i jiných hub) rozložíme na alobal potřený olejem. Houby osolíme, okmínujeme a pokapeme olejem. Okraje alobalu dobře uzavřeme. |
2 | Na rozehřátém grilovacím roštu pečeme zvolna asi 20 minut. |
3 | Před podáváním alobal nastříhneme a grilujeme ještě 2 minuty. |