Cibule plněné bylinkovým sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Cibule plněné bylinkovým sýrem
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 13671 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
10 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Kopr čerstvý |
1 polévková lžíce | Pažitka |
1 kávová lžička | Sůl |
200 g | Sýr Lučina - termizovaný |
1 kávová lžička | Tymián sušený |
1 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 154,8mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,7mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kopr čerstvý, Pažitka, Sůl, Tymián sušený, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sýr Lučina - termizovaný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Cibule plněné bylinkovým sýrem postup přípravy receptu:
1 | Menší cibule oloupeme, nařízneme křížem asi do 2 cm a povaříme je v osolené vodě asi 5 minut. Necháme dobře okapat. |
2 | Lučinu (nebo jiný krémový sýr) promícháme s nasekanými bylinkami, směsí naplníme cibule. Povrch posypeme tymiánem a každou cibulku zabalíme do alobalu. Opékáme na grilu asi 20 minut. |
Poznámka
Servírujeme teplé.