Rybářská omáčka s krabím masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybářská omáčka s krabím masem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mala |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 21887 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
2 polévková lžíce | Hořčice Dijonská |
150 g | Krab nakládaný |
2 polévková lžíce | Ocet vinný |
150 ml | Olej olivový extra panenský |
Nutriční hodnoty jedné porce
19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 601kJ
0% Sacharidy 0 g
52% Tuky 39 g
6% Sodík 126 mg
15% Bílkoviny 8 g
Uhlovodany | 411,3mg |
---|---|
Cholesterol | 33,4mg |
Draslík | 140,7mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 2,6mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,0mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Krab nakládaný, Ocet vinný mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice Dijonská, Olej olivový extra panenský mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybářská omáčka s krabím masem postup přípravy receptu:
1 | Krabí maso vyjmeme z konzervy, rozdrtíme v hmoždíři a vložíme do mísy. |
2 | Za stálého šlehání postupně vmícháme hořčici, ocet a olej. |
3 | Omáčku podáváme k teplým i studeným rybám a k mořským plodům. |