Amplouada - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Amplouada
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 21888 |
Kategorie: | Ochucený ocet a oleje, hořčice |
Ingredience
4 ks | Ančovička - filety |
200 ml | Olej olivový |
Nutriční hodnoty jedné porce
13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 044kJ
0% Sacharidy 0 g
35% Tuky 26 g
2% Sodík 32 mg
8% Bílkoviny 5 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 13,5mg |
Draslík | 86,2mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Ančovička - filety mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Amplouada postup přípravy receptu:
1 | Solené filety z ančoviček najemno rozetřeme a smícháme s olivovým olejem. Přecedíme přes jemné plátno. |
2 | Přecezený olej používáme jako ochucovadlo zálivek. |