Omáčka z manga a chilli Ambiente - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Omáčka z manga a chilli Ambiente
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | beranova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (18%) |
ID receptu: | 46919 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
5 g | Chilli koření mleté |
500 g | Kečup |
10 g | Koriandr mletý |
300 g | Marmeláda mangová |
10 g | Paprika mletá sladká |
5 g | Pepř cayenský |
10 g | Petržel - nať |
10 g | Provensálské koření |
200 g | Pyré mangové |
10 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 32,0mg |
Vláknina | 437,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chilli koření mleté, Koriandr mletý, Paprika mletá sladká, Pepř cayenský, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Petržel - nať, Provensálské koření mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Marmeláda mangová, Pyré mangové nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Omáčka z manga a chilli Ambiente postup přípravy receptu:
1 | Omytou a osušenou petrželovou nať nasekáme na kousky. |
2 | Mangové pyré a mangovou marmeládu dáme do mixéru a dojemna rozmixujeme na konzistenci hořčice. Přidáme sladký kečup Heinz, provensálské koření, sladkou papriku, drcený koriandr, připravenou petrželovou nať, chilli koření, cayenský pepř, osolíme a dále mixujeme, dokud omáčka není hladká. |
Poznámka
Je vhodné připravit si omáčku nejméně dvě hodiny předem, aby se chutě a vůně jednotlivých ingrediencí dobře spojily.