Kazacký šašlik - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 27 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kazacký šašlik
Celkový čas: | 27 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 7 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 9460 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
40 g | Cibule |
1 špetka | Pepř černý mletý |
240 g | Skopové maso přední |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 411kJ
1% Sacharidy 2 g
38% Tuky 29 g
16% Sodík 311 mg
31% Bílkoviny 18 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 96,0mg |
Draslík | 397,1mg |
Vláknina | 759,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,5mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Skopové maso přední mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kazacký šašlik postup přípravy receptu:
1 | Omyté maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme. Necháme asi 2-3 hodiny odležet. |
2 | Potom maso napichujeme střídavě s nakrájenou cibulí na jehly. Grilujeme 6-7 minut. |