Paprikové čatní s jogurtem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Paprikové čatní s jogurtem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 11340 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
0,5 kávová lžička | Cukr moučkový |
200 ml | Jogurt bílý |
1,5 kávová lžička | Kmín drcený |
2 ks | Paprika zelená |
1 hrst | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 7,2mg |
Draslík | 215,7mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 32,2mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cukr moučkový, Jogurt bílý, Kmín drcený, Paprika zelená, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Paprikové čatní s jogurtem postup přípravy receptu:
1 | Paprikové lusky očistíme a drobně nakrájíme. Petrželku nasekáme a česnek utřeme. |
2 | Rozšleháme jogurt a vmícháme do něj všechny přísady. |
3 | Čatní podáváme k pokrmům z rýže, nejlépe k pilafům. |
Poznámka
Místo petrželky můžeme použít potočnici.