Dresink z Karibiku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dresink z Karibiku
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | spekarek |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (17%) |
ID receptu: | 23001 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
0,5 ks | Baby ananas |
10 ml | Citronová šťáva |
10 g | Cukr krupice |
50 g | Jahody zahradní |
3 g | Meduňka |
1 ks | Nektarinka |
400 ml | Pomerančová šťáva |
80 g | Protlak rajčatový |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 24g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 326,5mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 28,5mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 88,1mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Baby ananas, Citronová šťáva, Cukr krupice, Jahody zahradní, Nektarinka, Pomerančová šťáva mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Meduňka, Protlak rajčatový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Dresink z Karibiku postup přípravy receptu:
1 | Nektarinku zbavíme slupky a nakrájíme na kostičky spolu s ananasem. Poté vložíme do hrnce a uvaříme do změknutí ve šťávě z citónů a pomerančů. Vše rozmixujeme dohladka. |
2 | Nakonec přidáme nasekanou meduňku, cukr a rajčatový protlak. Podáváme k jelenímu masu. |