Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 61860 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 ks | červená řepa vařená |
1 ks | Šalotka |
1 špetka | Sůl |
180 g | Tuňák v rostlinném oleji |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 29g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 567,9mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 2g |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,6mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Šalotka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny červená řepa vařená, Tuňák v rostlinném oleji nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí postup přípravy receptu:
1 | Vařenou červenou řepu očistíme a nakrájíme na plátky. |
2 | Plátky urovnáme na talíř a navrch opatrně vyklopíme tuňáka z konzervy. Posypeme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotkou a podle chuti osolíme. |
Poznámka
Červenou řepu můžeme uvařit den předem.
Výborná chuťovka. Určitě si ještě udělám. Dcera to měla na svačinu do školy. Říkala, že to nemělo chybu