Omáčka Ravigot - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Omáčka Ravigot
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 10232 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
1 ks | Citrony |
1 polévková lžíce | Kapary sterilované |
1 ks | Kerblík |
250 g | Majonéza |
1 ks | Pažitka |
1 ks | Petržel - nať |
2 ks | Šalotka |
1 ks | Šťovík |
Nutriční hodnoty jedné porce
103% Kalorie 2,031 kcal
Kilojoule 8 497kJ
21% Sacharidy 75 g
262% Tuky 196 g
96% Sodík 2 g
26% Bílkoviny 15 g
Uhlovodany | 76g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 17g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 179,4mg |
Vitamín E | 29,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 8,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Kapary sterilované, Kerblík, Majonéza, Pažitka, Šalotka mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Petržel - nať, Šťovík mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Omáčka Ravigot postup přípravy receptu:
1 | Do majonézy zamícháme jemně nasekané bylinky, nastrouhanou citronovou kůru a šťávu z půlky citronu. |
2 | Omáčku Ravigot podáváme k rybám a pečením. |