Jogurtový dip s hořčicí a šalotkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jogurtový dip s hořčicí a šalotkou
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Milena Křivanová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 25416 |
Kategorie: | Dipy |
Ingredience
20 g | Hořčice Dijonská |
200 ml | Jogurt nízkotučný |
30 g | Okurky nakládané |
5 g | Pepř černý mletý |
80 g | Šalotka |
5 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 57 kcal
Kilojoule 237kJ
2% Sacharidy 8 g
2% Tuky 1 g
31% Sodík 613 mg
6% Bílkoviny 4 g
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 3,0mg |
Draslík | 201,4mg |
Vláknina | 842,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jogurt nízkotučný, Okurky nakládané, Šalotka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice Dijonská, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jogurtový dip s hořčicí a šalotkou postup přípravy receptu:
1 | Okurky a šalotky drobně nakrájíme a vmícháme do jogurtu smíchaného s hořčicí. Dochutíme solí a pepřem. |