Dip ze zelených rajčat - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dip ze zelených rajčat
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 38187 |
Kategorie: | Dipy |
Ingredience
40 ml | Chutney ze zelených rajčat |
10 ml | Ocet vinný |
80 g | Rajčata zelená |
1 špetka | Sůl |
0,5 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
1% Kalorie 22 kcal
Kilojoule 94kJ
1% Sacharidy 5 g
0% Tuky 0 g
3% Sodík 66 mg
1% Bílkoviny 0 g
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 40,9mg |
Vláknina | 440,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,7mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Ocet vinný, Rajčata zelená, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Chutney ze zelených rajčat nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Dip ze zelených rajčat postup přípravy receptu:
1 | Rajče omyjeme, spaříme vroucí vodou a oloupeme slupku. Dužinu pokrájíme na malé kousky. |
2 | Ty smícháme s džemem, octem a solí. |