Klobásy z bažanta - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Klobásy z bažanta
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 38493 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1,2 kg | Bažantí prsa |
3 stroužek | Česnek |
80 ml | Mléko polotučné |
1 kávová lžička | Paštikové koření |
3 ks | Rohlíky bílé |
1 kávová lžička | Sůl |
5 ks | Vejce slepičí |
300 g | Vepřový bok |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 240,5mg |
Draslík | 651,3mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 235,6mg |
Vitamín B6 | 1,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 12,9mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Sůl, Vejce slepičí, Vepřový bok mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bažantí prsa, Mléko polotučné, Rohlíky bílé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Paštikové koření nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Klobásy z bažanta postup přípravy receptu:
1 | Maso z bažanta umeleme s nakrájeným bůčkem a rohlíky, které jsme namočili v mléce. |
2 | Do směsi přimícháme česnek utřený se solí, rozmíchaná vejce, sůl, paštikové koření a řádně promícháme. Směs naplníme do střívek. |
Poznámka
Klobásy grilujeme nebo opékáme na pánvi na oleji.