Šunka zapečená s vejci - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Šunka zapečená s vejci
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 458 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
5 g | Sůl |
300 g | Šunka dušená |
75 g | Tuk |
400 g | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
9% Kalorie 171 kcal
Kilojoule 717kJ
0% Sacharidy 1 g
19% Tuky 14 g
13% Sodík 261 mg
18% Bílkoviny 10 g
Uhlovodany | 312,0mg |
---|---|
Cholesterol | 191,3mg |
Draslík | 53,6mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Tuk, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Šunka dušená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Klasická, chutná a sytá snídaně. Ingredience na jednu porci odpovídají porci dětské s malým vajíčkem, pro dospělé bych dávku zdvojnásobila. Žloutek má zůstat vevnitř trochu tekutý, ale třeba já osobně mám ráda propečený. Takže každý, jak má rád. Za mě palec nahoru.