Holandské brambory - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Holandské brambory
Jednoduchý recept
Holandské brambory
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 9938 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
750 g | Brambory |
1 ks | Cibule |
20 g | Máslo čerstvé |
0,5 kávová lžička | Sůl |
250 ml | Vývar z hovězích kostí |
Nutriční hodnoty jedné porce
9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 755kJ
7% Sacharidy 26 g
8% Tuky 6 g
17% Sodík 335 mg
13% Bílkoviny 7 g
Uhlovodany | 26g |
---|---|
Cholesterol | 9,1mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 10g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 23,2mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 11,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Cibule, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Příjemná změna bramborové přílohy, jen jsem dala o trochu více brambor. Ale to jen proto, že někdy mám doma větší jedlíky. Příprava je rychlá. Palec nahoru.