Strouhání do polévky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 14 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Strouhání do polévky
Celkový čas: | 14 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 4 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 33373 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
130 g | Mouka pšeničná hrubá |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
7% Kalorie 137 kcal
Kilojoule 574kJ
7% Sacharidy 25 g
2% Tuky 2 g
1% Sodík 20 mg
9% Bílkoviny 5 g
Uhlovodany | 113,1mg |
---|---|
Cholesterol | 61,3mg |
Draslík | 19,4mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hrubá mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Strouhání občas dělávám, tady jsem musela přidat ještě malinko vody, asi jednu lžíci. Ale to taky záleží, jaké velikosti je vejce. Neměla jsem odvahu strouhat přímo do polévky, jelikož se znám... Takže na podložku a pak do polévky. Strouhání je na více porcí, odhadem cca 5 - 6. Za mě palec nahoru.