vložit recept

Podívejte se na nalezené recepty dle Vašich kritérií

Obatzda
Recept číslo: 6089

Obatzda

Autor: jelito
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vyzrálý sýr s bílou plísní na povrchu,rozmačkáme, smícháme s máslem, přidáme cibuli nasekanou nadrobno, sůl, koření a tolik piva aby jsme získali pomazánku. Ozdobíme petželkou a zaprášíme paprikou. … Více »

Charmoula
Recept číslo: 6615

Charmoula

Autor: Jana
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Do mixéru vložíme petrželku, koriandr, rozmačkaný česnek, pepř,citronovou šťávu, kmín, papriku a olej a rozmixujeme na hladkou kaši. Použijeme na marinování masa, vhodné zejména k jehněčímu.… Více »

Recado Rojo
Recept číslo: 6617

Recado Rojo

Autor: Jana
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Česnek prolisujeme, spolu se všemi ostatními přísadami spolu promícháme a marinádu použijeme k nakládání masa. Vepřové maso 8hodin před grilováním, kuřecí prsa 4hodiny předem, ryby 30min a garnáti… Více »

Hořčičná marináda na maso
Recept číslo: 6788

Hořčičná marináda na maso

Autor:
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Všechny ingredience postupně smícháme. Marinádu používáme na nakládání vepřového masa před grilováním. Více »

Meruňková marináda
Recept číslo: 7301

Meruňková marináda

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Rozpálíme olej a cca 3min na něm osmahneme nastrouhanou cibuli. Přidáme mletý zázvor a smažíme další 2min. Poté vmícháme všechny ostatní přísady kromě citronové šťávy a na mírném ohni cca 5min… Více »

Kořeněné jehněčí špízy s meruňkami
Recept číslo: 7710

Kořeněné jehněčí špízy s meruňkami

Autor: dudlik
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vložíme do mísy suroviny na marinádu a promícháme - česnek, jogurt, olej, kmín, koriandr, papriku sladkou, citr.šťávu, pepř. Přidáme jehněčí maso a obalíme v marinádě. Zakryjeme mísu a hodinu… Více »

Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Recept číslo: 8142

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Autor: Klára
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Z červeného vína, soli, pepře, bobulek jalovce, bobkového listu, česneku a cibule připravíme nálev, ve kterém uvaříme kančí kýtu doměkka. Ve vývaru necháme vychladnout. Omáčku připravíme, že do… Více »

Majonéza úsporná
Recept číslo: 9643

Majonéza úsporná

Autor: jelen
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vejce rozklepneme do mixéru a trochu rozšleháme. Osolíme a za stálého mixování přiléváme olej, až směs zhoustne. Ochutíme citrónovou šťávou a dle chuti dalšími přísadami. Více »

Majonéza z lučiny, žervé nebo měkkého tvarohu
Recept číslo: 9645

Majonéza z lučiny, žervé nebo měkkého tvarohu

Autor: jelen
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Lučinu rozšleháme s olejem, osolíme a dochutíme citrónovou šťávou a špetkou cukru. Když je majonéza příliš hustá žředíme jí mlékem. Dle použití volíme další chuťové přísady. Více »

Česneková olejová
Recept číslo: 9646

Česneková olejová

Autor: jelito
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vejce uvaříme na tvrdo, vyjmeme žloutky prolisujeme, osolíme a za stálého míchání do nich přikapáváme olej. Přidáme prolisovaný česnek, víno, citrónovou šťávu, pepř a cukr. Nakonec vmícháme nadrobno… Více »

Hořčicová z jogurtu
Recept číslo: 9647

Hořčicová z jogurtu

Autor:
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Všechny přísady důkladně promícháme na hladkou omáčku. Ochutíme podle potřeby a chuti. Podáváme k vařeným a grilovaným masům. Více »

Kečupová bez majonézy
Recept číslo: 9648

Kečupová bez majonézy

Autor: jelito
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Smetanu důkladně rozmícháme s kečupem, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, prolisovaný česnek, pepř, sůl, cukr, citrónovou šťávu, drobně nasekanou petrželku a promícháme. Můžeme zředit vodou, je-li… Více »

Koprová z jogurtu
Recept číslo: 9649

Koprová z jogurtu

Autor:
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Všechny přísady důkladně promícháme a nakonec přidáme jemně nasekaný čerstvý kopr nebo pažitku. Podáváme k vařenému hovězímu masu, rybám, vejcím apod. Více »

Křen jablečný
Recept číslo: 9660

Křen jablečný

Autor:
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Jablka oloupeme a nastrouháme najemno, přidáme nastrouhaný křen, sůl a zalijeme vařícím vývarem z masa nebo vařící vodou. Necháme vychladnout, dochutíme cukrem a citrónovou šťávou. Podáváme k… Více »

Křen houskový
Recept číslo: 9661

Křen houskový

Autor: jelito
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Žemle oloupeme, nakrájíme, vložíme do misky, zalijeme horkým vývarem a necháme asi 1/4 hodiny stát. Potom je trochu vymačkáme, prolisujeme, přidáme nastrouhaný křen, citrónovou šťávu, sůl, cukr a… Více »

1 2 3 4 6 7
 
 
 
TOPlist