Nejlépe hodnocené recepty
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Polévka s krutonky hrášková
Na polovině másla osmahneme nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Do vařícího vývaru vysypeme hrášek a 10 minut provaříme. Na druhé polovině másla mezitím… Více »
S rajčaty treska
Naporcujeme tresku - filet s kůží a zabalíme do fólie s trochou olivového oleje. Vaříme 20 minut v hrnci při teplotě 45°C. Uvařenou tresku opepříme, osolíme a na zbylém oleji zprudka opečeme ve… Více »
Se sušenými rajčaty chřest
V osolené a oslazené (půl dávky soli a cukru) vodě uvaříme chřest a necháme zchladnout. Z olivového oleje, citronové šťávy, soli, cukru a nasekané petržele připravíme dresink. Smícháme ho s… Více »
Majoránková kuřecí játra
Očistíme a na menší kousky rozdělíme játra. Na rozpáleném oleji je opečeme z každé strany 3 minuty. Poté je osolíme, opepříme a přidáme nakrájenou cibuli najemno, nasekaný česnek, lístky majoránky,… Více »
Plněné telecí hrudí
Nakrájenou žemli opečeme na másle, přidáme nasekaný česnek, kopřivy a jarní cibulku. Smícháme žloutky s mlékem a dvěma vyšlehanými bílky, s opečenou žemlí, osolíme, opepříme a touto směsní naplníme… Více »
Játra v husím sádle
Rozsekáme husí játra nahrubo, osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Zalijeme horkým sádlem a necháme prochladit. Doporučujeme podávat s teplým toastem. Více »
Míchanice z hub
Na polovině másla zpěníme nakrájené šalotky, přidáme houby, orestujeme, zalijeme vínem a polovinu vína necháme odvařit. Přidáme smetanu, sůl, pepř. Nakonec zašleháme žloutky a zbylé máslo. Podáváme… Více »
Vlk mořský v soli
Vykucháme mořské vlky, zbavíme je žaber a šupin. Do břicha dáme rozmarýn. Tuhý sníh vyšleháme z bílků a smícháme ho se solí. Ryby dáme do pekáče, pokryjeme směsí a dáme péct na 20 minut do trouby… Více »
Okoun se zeleninou
Limetkovou šťávu, zázvorovou šťávu, olivový olej, sójovou omáčku Kikkoman, sůl a pepř smícháme a dáme stranou. Vznikne nám glazé. Nakrájený česnek a mrkev osmahneme na oleji a rozdělíme na nahřáté… Více »
Paštika z husích jater
Nakrájenou šalotku najemno opečeme na oleji, přidáme husí játra, tymián, bobkový list, rozmarýn, koňak, portské a pepř bílý. Přidáme máslo, necháme trochu povolit a stáhneme ze sporáku. Přimícháme… Více »
Bílá polévka česneková
Připravíme z mouky a másla zásmažku, zalijeme drůbežím vývarem a provaříme. Přidáme smetanu a vaříme 10 minut. Přidáme bílý pepř, muškátový květ, rozetřený česnek a vše promícháme. Při podávání… Více »
Voňavý roastbeef
Očistíme roštěnec, vrchní blánu nařežeme na kostičky. V hořčici a oleji marinujeme 24 hodin. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Dáme do předehřáté trouby na 150°C a pečeme, aby měl roštěnec ve… Více »
Vejce v žemli
Oocet s pepřem a petrželkou svaříme na poloviční objem. Přecedíme, dáme stranou. Vodu v hrnci uvedeme do varu. V misce prošleháme metlou tři žloutky se dvěma lžícemi svařeného octa, šleháme nad… Více »
Šnečí maso smažené
Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájený celer, pepř, sůl, muškátový květ a lehce opečeme. Přidáme vývar a vaříme do změknutí. Přilijeme smetanu, svaříme a rozmixujeme.… Více »
Polévka z hovězích jater
V hrnci rozpálíme sádlo, přidáme hovězí játra nakrájená nadrobno a opečeme. Vyndáme je a do hrnce dáme nasekanou cibuli, mrkev, petržel, celer, vše nakrájené na kostičky, a osmahneme. Přidáme mouku,… Více »
Černý zajíc
Vyškvaříme na oleji slaninu, přidáme trochu másla a zajíce rozděleného a odblaněného na porce. Opečeme prudce ze všech stran, poté maso vyndáme a na výpeku osmahneme nakrájenou mrkev, celer, petržel,… Více »
Omáčka choron
V hrnci smícháme ocet, pepř, nasekanou šalotku, víno, estragon, přivedeme k varu a zredukujeme na minimum. Přidáme rajčatové pyré a promícháme. Do pěny šleháme při nízké teplotě lžičku vody a… Více »
Játra na víně
Svaříme červené víno na polovinu s 200g cukru, solí, skořicí, badyánem, hřebíčkem. Necháme zchladit na 70 stupňů, vložíme husí játra a necháme marinovat 48 hodin. Zkaramelizujeme zbylý cukr,… Více »
Polévka z ráčků
Oddělíme ocásky z uvařených ráčků, vydloubneme ze schránky, zbavíme střívka a dáme zvlášť. Schránky z ráčků propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Máslo dáme rozpustit do hrnce, přidáme… Více »
Česneková líčka
Olej rozpálíme v hrnci, přidáme osolená a opepřená vepřová líčka a opečeme je zprudka ze všech stran a poté vyndáme. Přidáme nakrájenou mrkev, cibuli, celer, orestujeme a přidáme rozetřený česnek.… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Husa s jablky
Omytou, vykostěnou a očištěnou husu zbavíme krku i křídel. Zvenku i zevnitř osolíme, posypeme kmínem. Oloupeme a nakrájíme jablka i cibule, smícháme, naplníme husu. Vezmeme pekáč, na dno vložíme… Více »
Se sušenými rajčaty chřest
V osolené a oslazené (půl dávky soli a cukru) vodě uvaříme chřest a necháme zchladnout. Z olivového oleje, citronové šťávy, soli, cukru a nasekané petržele připravíme dresink. Smícháme ho s… Více »
Polévka s krutonky hrášková
Na polovině másla osmahneme nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Do vařícího vývaru vysypeme hrášek a 10 minut provaříme. Na druhé polovině másla mezitím… Více »
Domácí vývar hovězí
Očistíme a opláchneme hovězí kosti. Dáme je na pekáč a pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů Celsia 15 minut. Kosti poté vložíme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, řapíkatý celer, rajče… Více »
Vývar z kuřete
Očistíme a propláchneme kuřecí skelety studenou vodou. Vyskládáme je na plech a dáme do předehřáté trouby na 160 stupňů zapéct na 10 minut. Skelety dáme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev,… Více »
Kuchařky a jídelníčky
Kuchařka Zdeněk Pohlreich
Hodnocení: Přidal:Zdeněk Pohlreich<p><strong>Zdeněk Pohlreich </strong>právem patří mezi nejvýznamnější osobnosti současné české gastronomie a televizní show Ano, šéfe! je jednou z nejledovanějších. Jídla se podle jeho rad a tipů vaří v mnoha kuchyních a tato <strong>kuchařka</strong> nabízí ty nejlepší i mnoho dalších, které jsou třeba i méně známé.</p> <p style="margin-bottom: 0cm;"><span style="font-family: Arial,serif;"><span style="font-size: large;"> </span></span></p>
Kuchařka obsahuje 51 recepty
- Roláda z holoubátka
- Játra na víně
- Šnečí maso smažené
- Roláda z vepřové plece
- Houby s telecím brzlíkem
- Majoránková kuřecí játra
- Paštika z husích jater
- Plněný chřest a smrži
- Salát bramborový se pstruhem
- Chobotnicový salát
- Ančovičky na česneku
- Polévka s hříbky bramborová
- Polévka s krutonky hrášková
- Polévka drůbková z kachen
- Pošírované vejce v polévce
- Polévka z hovězích jater
- Polévka z hovězí oháňky
- Polévka z okouna a mušlí
- Choron omáčka s chřestem
- Se sušenými rajčaty chřest
- Míchanice z hub
- Bazalkové kotletky z prasátka
- Česneková líčka
- Plec na víně
- Paprikové telecí
- Kolínko na česneku
- Plněné telecí hrudí
- Cibule plněná králičím masem
- Kuře à la paprika
- Husa s jablky
- Houbová perlička
- Kachní stehna v sádle
- Hřbet s fazolkami
- Zvěřina na portském
- Jelení pochoutka
- Srnčí pochoutka
- S petrželí candát
- Na citronovém másle siven
- S rajčaty treska
- Bochánky čokoládové
- Se strouhankou válečky
- Tvarohové ovocné knedlíky
- Koláč z rebarbory
- Horký koláč
- V čaji hruška
- Svěží koláč
- Pusinky s malinami
- Vývar z kuřete
- Domácí vývar hovězí
- Demi glace
- Jablkový dort s vanilkovým krémem
Zveřejněné kuchařky uživatele
Kuchařka Zdeněk Pohlreich
Hodnocení: Přidal:Zdeněk Pohlreich<p><strong>Zdeněk Pohlreich </strong>právem patří mezi nejvýznamnější osobnosti současné české gastronomie a televizní show Ano, šéfe! je jednou z nejledovanějších. Jídla se podle jeho rad a tipů vaří v mnoha kuchyních a tato <strong>kuchařka</strong> nabízí ty nejlepší i mnoho dalších, které jsou třeba i méně známé.</p> <p style="margin-bottom: 0cm;"><span style="font-family: Arial,serif;"><span style="font-size: large;"> </span></span></p>
Kuchařka obsahuje 51 recepty
- Roláda z holoubátka
- Játra na víně
- Šnečí maso smažené
- Roláda z vepřové plece
- Houby s telecím brzlíkem
- Majoránková kuřecí játra
- Paštika z husích jater
- Plněný chřest a smrži
- Salát bramborový se pstruhem
- Chobotnicový salát
- Ančovičky na česneku
- Polévka s hříbky bramborová
- Polévka s krutonky hrášková
- Polévka drůbková z kachen
- Pošírované vejce v polévce
- Polévka z hovězích jater
- Polévka z hovězí oháňky
- Polévka z okouna a mušlí
- Choron omáčka s chřestem
- Se sušenými rajčaty chřest
- Míchanice z hub
- Bazalkové kotletky z prasátka
- Česneková líčka
- Plec na víně
- Paprikové telecí
- Kolínko na česneku
- Plněné telecí hrudí
- Cibule plněná králičím masem
- Kuře à la paprika
- Husa s jablky
- Houbová perlička
- Kachní stehna v sádle
- Hřbet s fazolkami
- Zvěřina na portském
- Jelení pochoutka
- Srnčí pochoutka
- S petrželí candát
- Na citronovém másle siven
- S rajčaty treska
- Bochánky čokoládové
- Se strouhankou válečky
- Tvarohové ovocné knedlíky
- Koláč z rebarbory
- Horký koláč
- V čaji hruška
- Svěží koláč
- Pusinky s malinami
- Vývar z kuřete
- Domácí vývar hovězí
- Demi glace
- Jablkový dort s vanilkovým krémem
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android