Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Trifle s lesním ovocem
Ušlehejte mascarpone, smetanu, cukr, žloutek a vanilku. Z cukru, másla a mouky uhněťte drobenku a upečte ji v troubě na 180°C. Nechte vychladit a rozdrobte. Do skleniček nandejte krém, ovoce a… Více »
Barigoule z malých fialových artyčoků s uzeným…
Oloupejte cibuli, očistěte mrkev a vše včetně bůčku nakrájejte na malé kostičky. Pomocí nože utřete česnek. Z artyčoků odstraňte svrchní listy, až vám zbude jen srdíčko. Artyčokům ponechte kousek… Více »
Artyčoky s citrónem
Rajče oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Polovinu citrónu rozkrojte na menší dílky a jeden z nich nakrájejte na uzounké trojhránky. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Všechny přísady… Více »
Lilkový crumble s parmezánem
Česnek a cibulku orestujte na olivovém oleji, přidejte rajčata, tymián, sůl, pepř a cukr a hodinu vařte. Nakonec přidejte nasekanou bazalku, propasírujte a odložte stranou. Očistěte a oloupejte… Více »
Lilkový kaviár a tomatové gazpacho
Propíchané lilky vložte na 45 min. do trouby a pečte na 180°C. Až změknou a na slupce se objeví pukliny, vyjměte je z trouby, podélně rozkrojte a vyškrábejte dužinu. Tu pak vložte do cedníku a nechte… Více »
Parmice v papilotě plněné tapenádou
Parmice zbavte šupin, odkrojte hlavu a vykuchejte. Vytvořte filety a odstraňte z nich kosti. Filety opláchněte, vysušte a vložte do chladu. Rozválené těsto potřete olejem, položte na něj jeden… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Lilkový crumble s parmezánem
Česnek a cibulku orestujte na olivovém oleji, přidejte rajčata, tymián, sůl, pepř a cukr a hodinu vařte. Nakonec přidejte nasekanou bazalku, propasírujte a odložte stranou. Očistěte a oloupejte… Více »
Trifle s lesním ovocem
Ušlehejte mascarpone, smetanu, cukr, žloutek a vanilku. Z cukru, másla a mouky uhněťte drobenku a upečte ji v troubě na 180°C. Nechte vychladit a rozdrobte. Do skleniček nandejte krém, ovoce a… Více »
Barigoule z malých fialových artyčoků s uzeným…
Oloupejte cibuli, očistěte mrkev a vše včetně bůčku nakrájejte na malé kostičky. Pomocí nože utřete česnek. Z artyčoků odstraňte svrchní listy, až vám zbude jen srdíčko. Artyčokům ponechte kousek… Více »
Artyčoky s citrónem
Rajče oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Polovinu citrónu rozkrojte na menší dílky a jeden z nich nakrájejte na uzounké trojhránky. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Všechny přísady… Více »
Lilkový kaviár a tomatové gazpacho
Propíchané lilky vložte na 45 min. do trouby a pečte na 180°C. Až změknou a na slupce se objeví pukliny, vyjměte je z trouby, podélně rozkrojte a vyškrábejte dužinu. Tu pak vložte do cedníku a nechte… Více »
Kuchařky a jídelníčky
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android