Reine Sammut

Další informace
Rodina

Recepty


Podívejte se na recepty přidané uživatelem

Trifle s lesním ovocem
Recept číslo: 58765

Trifle s lesním ovocem

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Ušlehejte mascarpone, smetanu, cukr, žloutek a vanilku. Z cukru, másla a mouky uhněťte drobenku a upečte ji v troubě na 180°C. Nechte vychladit a rozdrobte. Do skleniček nandejte krém, ovoce a… Více  »

Barigoule z malých fialových artyčoků s uzeným bůčkem
Recept číslo: 58767

Barigoule z malých fialových artyčoků s uzeným…

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Oloupejte cibuli, očistěte mrkev a vše včetně bůčku nakrájejte na malé kostičky. Pomocí nože utřete česnek. Z artyčoků odstraňte svrchní listy, až vám zbude jen srdíčko. Artyčokům ponechte kousek… Více  »

Artyčoky s citrónem
Recept číslo: 58761

Artyčoky s citrónem

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Rajče oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Polovinu citrónu rozkrojte na menší dílky a jeden z nich nakrájejte na uzounké trojhránky. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Všechny přísady… Více  »

Lilkový crumble s parmezánem
Recept číslo: 58764

Lilkový crumble s parmezánem

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Česnek a cibulku orestujte na olivovém oleji, přidejte rajčata, tymián, sůl, pepř a cukr a hodinu vařte. Nakonec přidejte nasekanou bazalku, propasírujte a odložte stranou. Očistěte a oloupejte… Více  »

Lilkový kaviár a tomatové gazpacho
Recept číslo: 58763

Lilkový kaviár a tomatové gazpacho

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Propíchané lilky vložte na 45 min. do trouby a pečte na 180°C. Až změknou a na slupce se objeví pukliny, vyjměte je z trouby, podélně rozkrojte a vyškrábejte dužinu. Tu pak vložte do cedníku a nechte… Více  »

Parmice v papilotě plněné tapenádou
Recept číslo: 58766

Parmice v papilotě plněné tapenádou

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Parmice zbavte šupin, odkrojte hlavu a vykuchejte. Vytvořte filety a odstraňte z nich kosti. Filety opláchněte, vysušte a vložte do chladu. Rozválené těsto potřete olejem, položte na něj jeden… Více  »

Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem

Lilkový crumble s parmezánem
Recept číslo: 58764

Lilkový crumble s parmezánem

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Česnek a cibulku orestujte na olivovém oleji, přidejte rajčata, tymián, sůl, pepř a cukr a hodinu vařte. Nakonec přidejte nasekanou bazalku, propasírujte a odložte stranou. Očistěte a oloupejte… Více  »

Trifle s lesním ovocem
Recept číslo: 58765

Trifle s lesním ovocem

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Ušlehejte mascarpone, smetanu, cukr, žloutek a vanilku. Z cukru, másla a mouky uhněťte drobenku a upečte ji v troubě na 180°C. Nechte vychladit a rozdrobte. Do skleniček nandejte krém, ovoce a… Více  »

Barigoule z malých fialových artyčoků s uzeným bůčkem
Recept číslo: 58767

Barigoule z malých fialových artyčoků s uzeným…

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Oloupejte cibuli, očistěte mrkev a vše včetně bůčku nakrájejte na malé kostičky. Pomocí nože utřete česnek. Z artyčoků odstraňte svrchní listy, až vám zbude jen srdíčko. Artyčokům ponechte kousek… Více  »

Artyčoky s citrónem
Recept číslo: 58761

Artyčoky s citrónem

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Rajče oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Polovinu citrónu rozkrojte na menší dílky a jeden z nich nakrájejte na uzounké trojhránky. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Všechny přísady… Více  »

Lilkový kaviár a tomatové gazpacho
Recept číslo: 58763

Lilkový kaviár a tomatové gazpacho

Autor: Sammut
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Propíchané lilky vložte na 45 min. do trouby a pečte na 180°C. Až změknou a na slupce se objeví pukliny, vyjměte je z trouby, podélně rozkrojte a vyškrábejte dužinu. Tu pak vložte do cedníku a nechte… Více  »

Podívejte se na recepty uložené uživatelem

Celkem položek: 0

Kuchařky a jídelníčky

 
TOPlist