pskrob
Hodnost: (1054) Rozkoukávám seNarozen: | 28.04.1966 |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 63 | |
Založených kuchařek: | 1 | 4x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 5 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 2 |
Zpráva pro pskrob |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Rychlý vepřový guláš
Maso nakrájíme na kostky a posypeme gulášovým kořením. Oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do zlatova, pak přidáme mletou papriku a maso a krátce orestujeme. Podlijeme vodou,… Více »
Pikantní bůček
Bůček nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a pečeme do měkka. Potom přidáme na plátky nakrájený česnek, na nudličky nakrájenou papriku, na kolečka nakrájenou cibuli a rajčata a nasekané žampiony… Více »
Mrkvová pomazánka s vejci
Vejce uvaříme natvrdo. Máslo utřeme s uvařenými žloutky, přidáme hořčici, na jemno nakrájenou cibuli,nastrouhané sterilované okurky, mrkve a bílky. Nakonec přidáme majonézu, osolíme, opepříme a… Více »
Oukrop s uzeninou
Do vroucí vody přidáme 2 kostky masoxu a na kostičky pokrájený špekáček nebo jinou uzeninu a chvilku povaříme. Na závěr vaření přidáme pepř a majoránku. Po odstavení v polévce rozmícháme vajíčka,… Více »
Výborná kuřecí křídla
Marinádu připravíme tak, že všechny ingredience smícháme. Kuřecí křídla vložíme do mísy, promícháme s marinádou a necháme odležet. Křídla pečeme při teplotě 200°C asi 30 - 40 minut. Během pečení… Více »
Pikantní špekáčky v alobalu
Špekáčky nakrájíme na centimetrová kolečka a cibuli na půlkolečka. Připravíme si na každou porci alobal, poklademe ho kolečky špekáčků, posypeme pepřem, pokapeme čili omáčkou a nakonec zasypeme… Více »
Pikantní vepřové řízečky
Vejce vyšleháme se škrobovou moučkou v husté těstíčko, přidáme prolisovaný česnek, koření a chilli omáčku. Vepřovou kýtu naporcujeme na plátky, naklepeme, opepříme a osolíme. Takto připravené plátky… Více »
Zapečená kuřecí játra se slaninou
Hladkou mouku smícháme s pepřem a majoránkou a ve směsi obalíme očištěná kuřecí játra. Obalená játra zabalíme do plátků anglické slaniny a rozložíme do máslem vymazané zapékací misky. Játra… Více »
Zapečené stehenní řízky
Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka a rozložíme do zapékací misky vymazané sádlem. Osolíme, opepříme a posypeme majoránkou. Na brambory rozložíme cibuli nakrájenou na kolečka. Na cibuli… Více »
Rychlý vaječný koňak
V mixéru rozmixujeme žloutky s cukrem, přidáme kondenzované mléko a salko a asi 5 minut mixujeme. Potom postupně přiléváme rum a mixujeme ještě dalších 5 minut. Hotový likér nalijeme do čistých… Více »
Lázeňský guláš z kližky
Cibuli nakrájíme na drobno, osmažíme na tuku do růžova, zasypeme mletou paprikou, přidáme protlak a krátce osmahneme. Vložíme nakrájené maso a znovu osmahneme. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka. … Více »
Rychlé chutné špagety
Ve vroucí osolené vodě uvaříme špagety dle návodu 8-10 minut. Mezitím na oleji zpěníme cibulku, přidáme na kostky nakrájenou papriku a kvalitní špekáčky. Orestujeme, přidáme koření a rajský protlak… Více »
Játra s cibulí
Játra nakrájíme na plátky, okořeníme pepřem a majoránkou a opečeme asi 4 minuty na pánvi. Po 2 minutách přidáme na pánev nakrájenou slaninu a cibuli. Před dokončením zastříkneme sojovou omáčkou a… Více »
Jehněčí pilaf II
Maso nakrájíme na kousky a spolu s kolečky cibule a česnekem nakrájeným na plátky opečeme na oleji. Osolíme, okořeníme, mírně podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Nakonec přidáme protlak,… Více »
Srbské kuřecí rizoto v mikrovlnce
Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa, osolíme, opepříme a opečeme po všech stranách. Maso zaprášíme paprikou, zalijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka, aby… Více »
Pomazánka z pivního sýru
Pivní sýr rozetřeme s máslem a trochou piva. Přidáme česnek utřený se solí, nahrubo nastrouhaná vejce předem uvařená natvrdo a nasekanou cibuli. Nakonec dochutíme paprikou a solí. Dobře promícháme… Více »
Zbojnické bifteky II
Plátky masa mírně naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny uležet. Před přípravou je osolíme a prudce opečeme z obou stran na oleji 4 - 8 minut, podle požadovaného stupně propečení. … Více »
Smažené bedly II
Kloboučky z bedlí očistíme, mírně osolíme, obalíme v těstíčku a strouhance a smažíme v rozpáleném oleji. Těstíčko - rozmícháme vejce s pivem, česnekem a kořením a přidáme mouku tak, aby směs byla… Více »
Španělská omeleta II
Na tuku opečeme na kolečka nakrájenou klobásku chorizo. Tuk scedíme a nalijeme do pánve. Přidáme na kolečka nakrájené uvařené brambory, které mírně opečeme. Potom přidáme nahrubo nakrájenou cibuli,… Více »
Olomoucký běs
Do každého tvarůžku napícháme 3 stroužky česneku. Obalíme v hladké mouce, vejci a ve strouhance. Usmažíme na oleji a podáváme. Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Hovězí plátky na houbách III
Omyté maso nakrájíme na plátky. Plátky masa nařízneme na okrajích, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme olej, plátky masa v něm opečeme a… Více »
Hanácká pomazánka
Tvarůžky, salám a cibuli nastrouháme nahrubo. Přidáme prolisovaný česnek, změklé máslo a lučinu. Na konec dochutíme paprikou a pepřem a řádně promícháme. Pomazánku necháme rozležet v lednici. Více »
Novoroční čočka
Opláchnutou čočku namočíme a necháme 2 - 4 hodiny nabobtnat ve vodě. Pak přidáme stroužky česneku, kurkumu a bobkový list a uvaříme doměkka. Mezitím na tuku osmažíme dozlatova cibuli nakrájenou na… Více »
Brokolicová kaše pro děti
Brokolici a brambory uvaříme v mírně osolené vodě do měkka a rozmačkáme na kaši. Přidáme kousek másla a nadrobno nakrájenou šunku. Kaši vložíme na pánvičku, přidáme vejce a za stálého míchání… Více »
Chalupářské zapékané špagety
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme na kostky nakrájenou papriku a rajčata a necháme podusit( pro usnadnění je možné použít zeleninové lečo). Do směsi přidáme houby a na kostky… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android