spekarek
Hodnost: (10) Jen se vezuNarozen: | 07.08.1971 |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 150 | |
Založených kuchařek: | 0 | 3x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 1 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 0 |
Zpráva pro spekarek |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Losos na grilu
Změklé máslo smícháme s jemně nasekanými bylinkami a citronovou šťávu. Hotové bylinkové máslo uhladíme do připravené mističky a necháme ztuhnout. Na plech položíme osolené a opepřené kousky z… Více »
Kořeněný losos
Nejprve připravíme marinádu. Promícháme drcený korianr a kmín. Do této směsi přimícháme chilli koření, utřený česnek, limetkovou kůru a šťávu, olej a nasekané listy koriandru a petrželky. Nakonec… Více »
Bramborová omáčka s bobkovým listem
Z brambor okrájíme slupku, poté je nakrájíme na menší kousky. Ty podusíme na rozpáleném oleji cca 5 minut. Poté brambory zalijeme rybím vývarem, přidáme 4 celé bobkové listy a vše promícháme s… Více »
Dresink z pomeranče a křenu
Pomerančovou šťávu vymačkáme na lisu. Poté ji promícháme se zakysanou smetanou, rajčatovým protlakem, sherry brandy a nastrouhaným křenem. Nakonec vešleháme olej. Jakmile se spojí všechny suroviny,… Více »
Omáčka s fenyklem a pomerančem
Na másle opečeme fenykl nakrájený na kostičky. Poté zalijeme anýzovým likérem, vínem a rybím vývarem. Vše přivedeme k varu. Celou směs vaříme tak dlouho, dokud tekutina mírně nezhoustne. Jakmile… Více »
Limetkový losos
Lososa naporcujeme, posypeme nadrceným fenyklem, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Takto připraveného lososa pokapeme šťávou z limetky a olejem. Lososa vložíme do zapékací misky a vložíme do… Více »
Pečené hovězí maso se smetanovou omáčkou
Nejprve připravíme nálev. V hrnci převaříme vodu a ocet. K vroucímu nálevu přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, petržel, celer, na kolečka nakrájenou cibuli, koření. Všechnu zeleninu s kořením… Více »
Salát z ravioli a račího masa
Ravioli vsypeme do vroucí osolené vody a dle návodou uvaříme. Na másle orestujeme nastrouhanou mrkev s na kostičky nakrájenou cuketou. Jakmile zelenina pustí vodu, přiklopíme ji policí a 5 minut… Více »
Thajská lososí polévka
Zakoupené nudle připravíme dle návodu na obalu. Cibuli nakrájíme najemno a opečeme dozlatova na oleji. Cibulový základ přelijeme rybím vývarem, přidáme na tyčinky nakrájenou mrkev, na plátky … Více »
Opilý dresink
Misku se žloutky vložíme do horké vodní lázně. Žloutky s špetkou soli vyšleháme do pěny. Do vzniklé žloutkové pěny postupně zašleháme pivo. Šleháme tak dlouho, dokud nevznikne hustý krémový dresink.… Více »
Suši z lososa a kaviáru
Rýži uvaříme do měkka. Jakmile je rýže hotová, promícháme ji s cukrem, octem a solí. Poté počkáme, až rýže zchladne. Jakmile rýže zchladne, vlhkýma rukama vytvoříme 24 stejně velkých rýžových… Více »
Karamelová omáčka na červeném víně
Máslo rozpustíme v kastrůlku, přisypeme k němu cukr. Počkáme až cukr zkaramelizuje, poté přidáme cibuli a promícháme. Vše podlijeme šťávou z červené řepy, vínem, octem a promícháme. Nyní celou směs… Více »
Omáčka z rybízu
Smetanu vyšleháme s jogurtem, kečupem a rybízovým džemem. Poté přimícháme mletou papriku, cayenský pepř a ocet. Vše dle chuti osolíme a opeříme. Více »
Tataráček z lososa na fenyklu
Nejprve připravíme marinádu. Do misky nasypeme zrníčka fenyklu, nastrouhaný křen, zalijeme olejem a citronovou šťávou. Dle chuti osolíme a opepříme. Nyní vše promícháme a necháme 30 minut odpočinout,… Více »
Smetanová omáčka z hub
Sušené houby zalijeme vlažnou vodou a necháme změknout. Na másle orestujem najemno nakrájenou cibuli. Jakmile cibulka zhnědne, přidáme houby i s výluhem. Poté přimícháme zakysanou smetanu. Vše na… Více »
Avokádo v čočce
Na oleji orestujeme předem namočenou čočku s kostičkami avokáda. Poté podlijeme vínem a zeleninovým vývarem. Celou směs vaříme na mírném plameni 15 minut. Ke směsi avokáda a čočky přimícháme pesto,… Více »
Omáčka z kumkvát a estragonu
Cibulku najemno nakrájíme, kumkváty rozkrájíme na plátky. Obě suroviny zlehka orestujeme na oleji. Poté přelijeme hovězím vývarem. Vše přivedeme k varu a vaříme asi 10 minut. Nakonec přidáme… Více »
Fazole, kukuřice a cizrna s rajčatovou omáčkou
Fazole s kukuřicí vysypeme do síta a propláchneme studenou vodou. Poté vložíme do misky. Ledový salát omyjeme od nečistot a natrháme. Natrhané kousky salátu promícháme s kukuřicí, fazolemi a uvařenou… Více »
Vařený kapr se zázvorovo-švestkovou omáčkou.
Nasoleného a naporcovaného kapra vložíme spolu s cibulí, česnekem, kouskem celeru, mrkve a petržele do hrnce s vodou. Celou směs přivedeme k varu, sebereme případnou pěnu a na mírném plameni vaříme… Více »
Losos v soli a paprikový krém
Do pekáčku vložíme alobal. Alobal by měl být přes okraje pekáčku vyšší. Do pekáčku s alobalem vsypeme polovinou soli. Na vrstvu soli položíme lososa. Břišní dutinu lososa vyplníme kolečky citronu a… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Špagety s boloňskou směsí
Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme do pánve a opečeme. Jakmile pustí slanina tuk, přidáme k ní najemno nakrájenou cibulku a zlehka opečeme. Ke slanině a cibuli přimícháme maso, které orestujeme.… Více »
Bagetka plněná lososem
Na másle opečeme cibuli, cukr, sůl a tymián. Opékáme tak dlouho, dokud cibule nezezlátne a nezkaramelizuje. Lososa nakrájíme na nudličky, dle chuti nasolíme, obalíme v mouce a na másle opečeme ze… Více »
Losos na grilu
Změklé máslo smícháme s jemně nasekanými bylinkami a citronovou šťávu. Hotové bylinkové máslo uhladíme do připravené mističky a necháme ztuhnout. Na plech položíme osolené a opepřené kousky z… Více »
Bramborová omáčka s bobkovým listem
Z brambor okrájíme slupku, poté je nakrájíme na menší kousky. Ty podusíme na rozpáleném oleji cca 5 minut. Poté brambory zalijeme rybím vývarem, přidáme 4 celé bobkové listy a vše promícháme s… Více »
Dresink z pomeranče a křenu
Pomerančovou šťávu vymačkáme na lisu. Poté ji promícháme se zakysanou smetanou, rajčatovým protlakem, sherry brandy a nastrouhaným křenem. Nakonec vešleháme olej. Jakmile se spojí všechny suroviny,… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android