kuba
Hodnost: (229) Jen se vezuOblíbené jídlo: | bramborák |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 1127 | |
Založených kuchařek: | 0 | 18x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 31 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 0 |
Zpráva pro kuba |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Velikonoční beránek s mákem
V míse utřeme žloutky s cukrem, postupně vmícháme olej, teplou vodu a prosátou mouku s kypřícím práškem. Nakonec vmícháme mletý mák, citronovou šťávu a pevný sníh ušlehaný z bílků, který do těsta… Více »
Salát z celeru s jablky a nivou
Nivu nakrájíme na tenké plátky, smetanu smícháme se solí, pepřem a citronovou šťávou, syrový celer očistíme, oloupeme a nastrouháme najemno, jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vykrájíme jádřince a jablka… Více »
Tyčky s ořechovým sněhem
Na vál prosijeme mouku s kypřícím práškem, cukr, přidáme vanilkový cukr, změklé máslo, žloutky. Zpracujeme hladké těsto, vyválíme z něj placku velikosti plechu. Placku pomocí válečku přeneseme na… Více »
Kotlety dušené na pivu
Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, kotlety lehce naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce. Maso orestujeme z obou stran na rozpáleném oleji, přidáme cibuli a chvíli restujeme. Poté vlijeme pivo… Více »
Bruselské kapustičky s žampionovou rýží
Kapustičky uvaříme téměř doměkka v osolené vodě a necháme okapat. Žampiony nakrájíme na plátky, cibuli na drobné kostičky a osmažíme na oleji. Česnek prolisujeme. Rýži spaříme a uvaříme se špetkou… Více »
Řízky z dančí kýty v těstíčku s houbami
Kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, osolíme, namočíme do těstíčka a smažíme v rozpáleném oleji dorůžova. Na těstíčko smícháme v míse nadrobno pokrájené očištěné žampiony a anglickou… Více »
Bramborový salát s fazolkami a tuňákem
Brambory uvaříme ve vodě ve slupce, scedíme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na osminky. Salát rozebereme na… Více »
Bramborový salát s paprikou
Brambory uvaříme ve slané vodě doměkka, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Cibuli nakrájíme na nudličky, papriku zbavíme semen a nakrájíme na silnější nudličky, řapík… Více »
Hlávkový salát s česnekem
Salát dobře opereme, necháme okapat a osušíme. Polovinu česneku utřeme, druhou polovinu nakrájíme na tenké plátky. Utřený česnek smícháme s olivovým olejem, solí, pepřem a octem. Do zálivky vmícháme… Více »
Topinky pečené s bílkovým sněhem
Krajíce chleba namažeme lehce máslem a po obou stranách osmažíme, aby chleba jen mírně zezlátnul. Vejce rozdělíme na bílky a žloutky, každý žloutek dáme zvlášť do šálku. V mezičase ušleháme pevný… Více »
Košíčky plněné kandovanou kůrou a hrozinkami
Smícháme posekané oloupané mandle, hrozinky (může být polovina sultánek), pokrájené sušené ovoce, ustrouhanou kůru a šťávu ze dvou citronů a jednoho pomeranče, kandovanou kůru, cukr krupici, oloupaná… Více »
Pivní boršč
Nejprve připravíme hovězí vývar. Hovězí maso zalijeme vodou a pivem, přidáme koření a sůl. Když je maso poloměkké, přidáme vepřové a drůbeží maso a vaříme doměkka. Poté masa vyjmeme, nakrájíme na… Více »
Kančí medailonky tří chutí
Cibuli nakrájíme na jemno, nivu a eidam nastrouháme nahrubo, křen nastrouháme na jemno, šunku nakrájíme na nudličky, hermelín nakrájíme na plátky (na každou porci počítáme 3 plátky). Kančí kýtu… Více »
Špagety s krevetami na víně
V hrnci v osolené vodě vaříme špagety, až jsou měkké. Přecedíme je a necháme na teple. V mezičase ve velkém hrnci na oleji mírně orestujeme na plátky nakrájený česnek, přidáme krevety, které jsme… Více »
Srnčí maso s brokolicí
Srnčí kýtu nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s vejcem, sójovou omáčkou a Solamylem. Brokolici rozebranou na růžičky uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme a necháme okapat. Maso… Více »
Pečená vepřová roláda se zeleninou
Maso rozkrojíme tak, aby vznikl plát, z něhož můžeme udělat roládu. Česnek prolisujeme, petrželovou nať na jemno nasekáme, cibuli rozkrájíme na měsíčky, rajčata nakrájíme na čtvrtky, očištěné mrkve… Více »
Bramborák s uzeným masem a pivem
Vařené uzené maso nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, brambory nastrouháme najemno a slijeme z nich vodu. V míse promícháme brambory s masem, vejci, česnekem, pivem, kořením, solí a moukou a… Více »
Mušle dušené s brambory v pivu
Mušle pod tekoucí vodou očistíme kartáčkem, odstraníme ty, které se nezavřely, poté namočíme do slané vody, když se voda zakalí, vyměníme ji. Před dušením mušle ještě opláchneme pod tekoucí vodou.… Více »
Kuře se slaninou v rajčatové omáčce
Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na klínky. Kuře očistíme, naporcujeme na menší porce a protáhneme slaninou. Cibuli zpěníme na másle, přimícháme rajčatový protlak, porce kuřete osolíme,… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Dušený špenát zapečený s těstovinami Fusilli
Do osolené vroucí vody vložíme těstoviny a vaříme tzv. "na skus", zhruba 12 minut. Poté těstoviny scedíme, necháme okapat a v míse je promícháme s máslem. Špenát očistíme, opereme, nakrájíme a ve… Více »
Jehněčí svíčková ve vinné marinádě
Jehněčí svíčkovou potřeme marinádou a necháme pod fólií asi půl hodiny marinovat. Poté maso na grilu, který jsme předehřáli na střední teplotu, opékáme ze všech stran asi 8 minut. Grilované maso… Více »
Mozeček z vařeného květáku
Květák očistíme, rozebereme na růžičky, vložíme do vroucí vody osolené špetkou soli a uvaříme doměkka. Po uvaření necháme květák řádně okapat. Cibuli drobně pokrájíme. Vejce rozšleháme s 1 lžící… Více »
Karlovarský knedlík se žampiony
Na tuku v pánvi opečeme rohlíky nakrájené na kostičky. Prochladlé vložíme do mísy, přidáme očištěné a na tenké malé plátky nakrájené žampiony, přelijeme vlažným mlékem, v němž jsme rozšlehali vejce,… Více »
Karbanátky z mletého vepřového masa a rajčat
Libové maso umeleme spolu s rajčaty, které jsme sloupli a zbavili semínek. Mletou směs zahustíme hladkou moukou a strouhankou, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a sůl. Karbanátky smažíme na… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android