vasek
Hodnost: (202) Jen se vezuOblíbené jídlo: | vdolky |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 967 | |
Založených kuchařek: | 0 | 8x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 20 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 0 |
Zpráva pro vasek |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Žampiony s rajskou zálivkou
Malé žampiony omyjeme a očistíme. V hrnci rozpálíme olivový olej, přisypeme houby a minutku smažíme. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek, posekanou petrželku, přilijeme ocet, víno… Více »
Aroma fizz
Do šejkru vložíme malé kostičky ledu, nalijeme citronovou a višňovou šťávu, malinový sirup, šejkr uzavřeme a důkladně protřepáváme alespoň dvě minuty. Fizz nalijeme do skleničky a dolijeme… Více »
Bramborový dort s ořechy
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, přisypeme prášek do pečiva, drcené ořechy, skořicový cukr, rozmačkané vařené brambory, okořeníme mletým hřebíčkem a vypracujeme těsto. Prohněteme a nakonec… Více »
Dušená zelenina s fazolemi
Mrkev očistíme, nakrájíme na kolečka, cibuli oloupeme, nakrájíme na silnější nudličky, rajčata nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, fazole scedíme. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli… Více »
Vařená bachně (treska)
Rybu naporcujeme na podkovy, vložíme do hrnce s vodou, přidáme posekanou petrželku, tymián, bobkový list, cibuli, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Přivedeme k varu, vaříme přibližně 30 minut. Po 15… Více »
Salát z Nice
Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kostičky. Vsypeme je do mísy, přisypeme posekaný estragon, kerblík a pažitku. Filety z ančoviček pokrájíme na kostičky a přidáme do salátu… Více »
Mořská štika v jogurtové omáčce
Do hrnce vložíme filety z mořské štiky, podlijeme troškou vývaru a dusíme doměkka. Ke konci dušení necháme tekutinu úplně vydusit. Rybu nakrájíme na kostičky a vložíme do misky. Oloupanou cibuli… Více »
Halušky s kysaným zelím
Zelí ze sklenice scedíme a trochu pokrájíme. V pánvi rozpálíme olej, přidáme zelí, okmínujeme a zvolna dusíme 15 minut. Mezitím připravíme halušky. Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, promícháme… Více »
Jarní obloha
Nové brambory omyjeme a uvaříme celé ve slané vodě. Oloupeme je až po uvaření a nakrájíme na plátky. Karotku a ředkvičky nakrájíme na kolečka, kedlubnu a ředkev na kostičky. Jarní cibulku pokrájíme… Více »
Kuřecí řízečky se smetanovou omáčkou
Kuřecí prsa nakrájíme na malé řízečky, osolíme a opepříme. Strouhanku smícháme s celým a mletým kmínem, vejce rozšleháme. Kousky masa namočíme ve vejcích, obalíme v kmínové strouhance, vložíme do… Více »
Skopové maso na hříbkách
Skopové maso nakrájíme na plátky, hříbky očistíme a pokrájíme také na plátky, cibuli nadrobno, slaninu na kostičky. V pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli, osmahneme dozlatova, přidáme maso a… Více »
Smažené tofu s rajčaty
Tofu nakrájíme na silnější plátky, rajčata na kolečka, zázvor nastrouháme najemno, pažitku posekáme najemno, lístky koriandru nahrubo. Tofu vložíme do pánve s rozehřátým olivovým olejem (2 lžíce) a… Více »
Polévka z topinamburů
Připravíme si na kostičky nakrájené topinambury, mrkev a cibuli. Prolisujeme česnek. Vše pak restujeme na rostlinném oleji za stálého míchání ve velkém hrnci asi 5 minut. K takto připravenému… Více »
Celerová omáčka po anglicku
Celerové hlávky očistíme, omyjeme, lehce pokrájíme a vložíme do hrnce. Přidáme pár omytých a posekaných celerových listů, cibuli nakrájenou na čtvrtky, podlijeme vývarem a přivedeme k varu. Osolíme a… Více »
Skopové kotlety na rajčatech s křenem
Kotlety od kosti nařízneme, naklepeme, osolíme, zprudka osmahneme na rozpáleném oleji. Maso vložíme do pekáčku, posypeme prolisovaným česnekem, poklademe plátky rajčat, zasypeme strouhaným křenem,… Více »
Hovězí roštěná v pivu
Roštěnou nakrájíme na silnější plátky, omyjeme a osušíme. Do mísy nalijeme pivo, worcester, olej, přisypeme cukr, promícháme, až se cukr zcela rozpustí. Přidáme prolisovaný česnek, opepříme drceným… Více »
Vepřové karbanátky s kapustou
Kapustu omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a povaříme asi 5 až 7 minut. Scedíme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno, vařenou kapustu posekáme najemno, česnek prolisujeme. Do mísy… Více »
Koláč se sušeným mlékem
Do vlažného mléka nasypeme rozdrobené droždí, přidáme trochu mouky a na teplém místě necháme vzejít kvásek. Do mísy nsypeme mouku, cukr, sušené mléko, hrozinky, přidáme vejce, mléko, kvásek, máslo a… Více »
Bábovka medová
Do mísy vložíme změklé máslo, přisypeme cukr, přidáme med a vyšleháme do pěny. Postupně přimícháme žloutky, drcené mandle, strouhanou citronovou kůru, mouku, kypřící prášek, smetanu a vyšlehaný sníh… Více »
Americký salát s ananasem
Rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme jadérek. Ananas nakrájíme na plátečky, rajčata na tenké plátky, mandarinku rozebereme na měsíčky a banán pokrájíme na kolečka. Na talířek položíme list salátu a… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Jáhlová kaše s kakaem
Jáhly propláchneme tekoucí vodou, vložíme do rendlíku, zalijeme vodou, mlékem, osladíme medem, přidáme k nim špetku soli a vaříme přibližně půl hodiny doměkka. Kaši upravíme na talíř, posypeme… Více »
Zvěřinový guláš pikantní
Srnčí a kančí maso očistíme, odřežeme všechny šlachy, úpony, maso omyjeme, nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, nakládanou feferonku rozkrojíme, vyškrábneme semínka a zbytek nasekáme na… Více »
Lososové sushi
Kulatou rýži několikrát propláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme zprudka asi 3 minuty. Oheň zmírníme a rýži dovaříme zvolna. Do octa nasypeme cukr… Více »
Vepřový bůček na jablkách
Bůček bez kosti nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, jablka omyjeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na plátky. Plátky bůčku osolíme, opepříme a potřeme pikantní hořčicí. V pánvi rozpálíme… Více »
Fazole s rajčaty zapečené s klobásou a sýrem
Předem namočené nebo předvařené bílé fazole uvaříme doměkka. Scedíme a necháme okapat. Klobásu nakrájíme na kolečka, rajčata na plátky, oloupanou cibuli nadrobno, čedar nastrouháme najemno. V pánvi… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android