nos
Hodnost: (76) Jen se vezuOblíbené jídlo: | omáčky |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 1173 | |
Založených kuchařek: | 0 | 10x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 6 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 0 |
Zpráva pro nos |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Tuňáková polévka
Kukuřici a tuňáka necháme okapat, v hrnci ohřejeme spolu s vývarem, vínem a citrónovou šťávou. Prolisujeme česnek, cibuli a očištěné papriky nakrájíme na malé kostičky a vše osmahneme na másle,… Více »
Krůtí nudličky se zeleninou
Marináda: smícháme víno, citronovou šťávu a kůru, olej, sůl a pepř. Nudličky z krůtího masa promícháme marinádou, přikryjeme a necháme v chladničce 30 minut marinovat. Cukety šikmo nakrájíme na… Více »
Thajské kuře s tofu
Prsíčka nakrájíme na kostky, pokapeme olejem, posypeme zázvorem, polovinou nasekaného česneku, osolíme, opepříme a necháme 3 minuty stát. Rozehřejeme wok nebo pánev, přidáme směs s kuřecím masem,… Více »
Závitky ze žraločího masa
Rybí plátky lehce paličkou na maso naklepeme. Rozdělíme je na poloviny, zarovnáme kraje a odřezky uschováme. Nasekáme bazalku, petrželku, olivy a rybí odřezky a dáme vše do mísy. Dřevěnou vařečkou… Více »
Zapečená treska s fazolemi
Fazole propláchneme, dáme do hrnce s vodou a necháme přes noc nabobtnat. Druhý den je uvaříme, slijeme a necháme okapat. Oloupeme mrkev a nakrájíme ji na kolečka. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno.… Více »
Krůtí špíz s ananasovou salsou
Smícháme hořčici, med, olej, kečup, tabasco, česnek, tymián a bazalku na marinádu. Krůtí prsa nakrájíme na kostky, které osolíme a opepříme. Kousky napícháme na špízy. Ty vložíme do marinády a… Více »
Tykvová polévka s batáty
Batáty, tykev a šalotku podélně rozpůlíme. Na straně řezu potřeme olejem a naříznutou stranou dolů narovnáme do mělkého pekáče. Přidáme 6 stroužků česneku. V předehřáté troubě na 190 °C pečeme cca… Více »
Medailonky z ďasa na jarní zelenině
V pánvi zahřejeme lžíci olivového oleje a zesklovatíme nadrobno nakrájenou šalotku. Podlijeme portským vínem a při střední teplotě necháme tekutinu odpařit. Do mísy dáme lístky tymiánu, změklé máslo,… Více »
Kašmírské kuře
Kuřecí stehna rozdělíme na dvě části, maso několikrát nařízneme ostrým nožem a dáme do velké mísy. Bílý jogurt smícháme s kari pastou a směsí rovnoměrně obalíme kuřecí maso. Mísu přikryjeme a maso… Více »
Ravioli s brokolicí v omáčce z mušlí
Brokolici rozdělíme na růžičky a uvaříme. Kapary a olivy nakrájíme na kousky. Zaděláme těsto a necháme ho alespoň 20 minut odpočinout. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky.Z těsta vyválíme… Více »
Rýžové krokety s mortadelou
Olivový olej v pánvi rozpálíme a podusíme v něm nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme rajčata i se šťávou a vývar a necháme asi 10 minut dusit. Uvaříme rýži podle návodu a odložíme ji stranou. Do… Více »
Vepřové s čínským zelím
Maso nakrájíme na široké nudličky. Houby namočíme. Ve woku rozpálíme 2 lžíce oleje a během 30 sekund v něm osmažíme česnek, zázvor a jarní cibulku. Vložíme maso a houby a smažíme je, dokud maso… Více »
Jablečné koláčky s karamelem
Rozmrazíme listové těsto. Troubu předehřejeme na 225 °C. Z cukru a másla připravíme zlatavý karamel, nalijeme na dno 8 žáruvzdorných formiček o průměru asi 7 cm. Jablka oloupeme, jádřince odstraníme… Více »
Zapečené cukety s kozím sýrem
Cukety a lilek nakrájíme na kolečka. Posolíme a necháme asi 5 minut vykapat vodu. Kolečka opláchneme a osušíme utěrkou. Rajčata spaříme, oloupeme, odstraníme semena a potom rozkrájíme na kostky.… Více »
Citronové kuře s mrkví a pórkem
Mrkve očistíme, oškrábeme a nakrájíme na silné hranolky. Kuřecí stehna postupně pečeme po všech stranách dokřupava asi 6 minut na rozehřátém oleji. Pórek očistíme, důkladně omyjeme a nakrájíme na… Více »
Čínská krevetová polévka
Houby namočíme na 20 minut do vlažné vody. Poté je necháme okapat, odřízneme tvrdší části a zbytek nakrájíme na jemné nudličky. Jemně nasekaný zázvor vložíme do vývaru a přivedeme k varu. Filé… Více »
Mumbaiský kuřecí pilaf
V hrnci se silným dnem rozehřejeme máslo a opečeme na něm vykoštěná, na nudličky nakrájená kuřecí stehna a cibuli (zhruba 3 minuty). Do masa s cibulí vmícháme kurkumu, skořici, rýži, sůl a pepř a za… Více »
Srnčí s červenou čekankou
Čekanky omyjeme a podélně rozčtvrtíme. Na pánvi vhodné k dušení rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje, čtvrtky červené čekanky osmažíme ze všech stran na mírném až středně velkém plameni asi 15 minut,… Více »
Noky s ropušnicí
Připravíme noky. Uvaříme brambory. Scedíme je, oloupeme a propasírujeme sítem. Na vál prosijeme mouku, doprostřed dáme propasírované brambory, necháme je vychladnout. Přidáme vejce a špetku soli,… Více »
Jehněčí hašé
Maso omyjeme, očistíme. Maso a nahrubo nakrájenou zeleninu uvaříme ve slané vodě doměkka, potom vše jemně umeleme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, pepř, vejce, přisolíme a podle potřeby směs… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Teplý salát s květákem
Z obou druhů zeleniny vykrájíme malé růžičky, přičemž silné části stonku dáme stranou. Růžičky i stonky brokolice a květáku umyjeme a nasypeme do vroucí vody. Osolíme a vaříme 4-5 minut. Slijeme,… Více »
Pestrý těstovinový salát
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme je, propláchneme, necháme dobře okapat. Promícháme s 1 lžící oleje. Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Papriku rozpůlíme, semena odstraníme, omyjeme,… Více »
Palačinky základní
Do prosáté mouky v misce vytvoříme uprostřed důlek, do něj vyklepneme vejce, trochu mléka a sůl. Do vejce postupně přimícháme mouku a směs vymícháme na hladké těsto. Přiléváme zbylé mléko, až má… Více »
Celerové hranolky
Celer oloupeme a nakrájíme na hranolky. Olej rozehřejeme se špetkou kari a hranolky ze všech stran osmažíme. Osolíme a ihned podáváme. Více »
Suvlaki se slaninou
Kuřecí maso umeleme a smícháme se strouhankou a kari pastou. Z masové směsi vytvoříme koule,které napichujeme střídavě s kousky slaniny, žampiony a červenou kapií na jehly. Suvlaki potřeme olejem a… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android