fialova
Hodnost: (354) Jen se vezuOblíbené jídlo: | nektarinky |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 1030 | |
Založených kuchařek: | 0 | 19x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 36 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 0 |
Zpráva pro fialova |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Vepřové kotlety na medu s hráškem
Omyté kotlety po okrajích a u kostí nařízneme, naklepeme je, osolíme a opečeme na oleji. Maso podlijeme trochou vývaru, pokapeme medem, sójovou omáčkou, okořeníme zázvorem, rozetřeným česnekem,… Více »
Vejce zapékaná ve smetaně
Na dno zapékací misky vlijeme rozkvedlanou smetanu. Do smetany rozklepneme vedle sebe vejce, posypeme jemně nasekanými sardelovými řezy, osolíme a opepříme. Nakonec posypeme strouhankou a pokapeme… Více »
Polentový koláč
Vývar v hrnci přivedeme k varu, vmícháme polentu a vaříme asi 3 minuty. Pod pokličkou zvolna podusíme ještě 15 minut. Směs potom rozprostřeme do máslem vymazané nákypové formy a povrch uhladíme. … Více »
Burisonové knedlíky
Knedlíky v prášku vsypeme do mísy, promícháme, přidáme vejce rozšlehaná s vodou a zpracujeme v hustší těsto. Necháme je 5 minut odpočinout. Těsto rozkrojíme na 10 stejných dílů a ty ztvarujeme na… Více »
Piškotové řezy s malinami
V míse vymícháme do pěny 160g moučkového cukru, změklé máslo, žloutky a kakao. Přidáme mleté ořechy, pevný sníh ušlehaný z bílků, strouhanku a hrubou mouku. Vše dobře promícháme. Těsto rovnoměrně… Více »
Brambory zapečené se skopovým masem
Očištěné a omyté maso nakrájíme na plátky a zprudka opečeme na sádle. Přidáme oloupanou, nakrájenou cibuli a mírně ji osmažíme. Maso i cibuli spolu s plátky oloupaných brambor navrstvíme do pekáče,… Více »
Krémová tykvová polévka s krevetami
Tykvovou dužinu nakrájíme nahrubo, oloupanou cibuli nasekáme. Obojí osmahneme na lžíci oleje, zalijeme vývarem a vaříme asi 20 minut doměkka. Polévku rozmixujeme a přecedíme. Přilijeme smetanu a… Více »
Polentové noky
Uvedeme do varu 3/4 l vody s 20 g másla. Za stálého míchání vsypeme polentu a vše dusíme asi 20 minut - nepřestáváme míchat, dokud se kaše neodlepuje od okraje kastrolu. Necháme pod pokličkou táhnout… Více »
Napoleonův dort
Máslo utřeme se žloutky. Přimícháme kakao, moučkový cukr, nastrouhané mandle, citronovou kůru, mouku, tlučený hřebíček a skořici. Nakonec vmícháme pevný sníh ušlehaný ze 3 bílků. V dortové formě… Více »
Pilaf jako lečo
Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět jemně nakrájenou cibuli. Přidáme na kolečka nakrájené párky a osmahneme, až pustí šťávu. Očištěné a na proužky nakrájené papriky přidáme k párkům a vše… Více »
Džuveč z králičího masa
Očištěné a omyté králičí maso vykostíme a nakrájíme na kousky. Osolíme, opepříme a posypeme lžičkou mleté papriky. Maso opečeme na oleji ve větší pánvi. K opečenému masu přidáme oloupanou, nahrubo… Více »
Špekáčky v kapustě
Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a osmažíme na ní jemně nakrájenou cibuli. Zasmahneme lžičku papriky a zalijeme šálkem vody. Do základu dáme dusit omytou a nakrájenou kapustu a na kostičky… Více »
Žemlovka Brunch
V míse rozšleháme vejce s mlékem (nebo smetanou) a cukrem. Přidáme na kousky rozlámaný toastový chléb, vše promícháme. Do pekáčku nalijeme rozpuštěné máslo, přidáme připravenou směs, na povrch… Více »
Karbanátky v jogurtové omáčce
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji a odstavíme z plotny. Vmícháme mleté maso, nasekanou petrželku, v mléce navlhčený a vymačkaný rohlík, vejce, sůl a pepř. Vše dobře promícháme… Více »
Lečo s polentou
Oloupanou a nasekanou cibuli necháme zesklovatět na 3 lžících oleje. Vmícháme petrželku, osmahneme. Přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky, nasekaný česnek a rajčata i s nálevem. Osolíme,… Více »
Španělská Fabada
Klobásu, salám a slaninu nakrájíme na kousky a smažíme ve větší pánvi na oleji asi 2 minuty za stálého míchání. Přilijeme červené víno a necháme 2-3 minuty probublávat. Potom vmícháme scezené fazole… Více »
Pomeranč se šlehačkou
Pomeranče oloupeme a rozkrojíme příčným řezem na poloviny. Řezem je položíme na talířky a přelijeme čokoládovou polevou. Každou porci ozdobíme ušlehanou smetanou. Více »
Kedlubny v citronové omáčce
Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky. Listy nasekáme a odložíme stranou. Plátky kedluben, oloupanou, nasekanou cibuli a očištěné, rozpůlené žampiony podusíme na másle. Přidáme citronovou kůru a… Více »
Česnečka s vejci
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Toastový chléb (nebo bagetu) z předchozího dne nakrájíme na kostky asi 2 x 2 cm. V pánvi rozpálíme olivový olej a kostičky chleba na něm dozlatova… Více »
Salát z rajčat s pomerančem
Omytá rajčata a oloupaný pomeranč nakrájíme na plátky. Vše promícháme a zalijeme zálivkou z citronové šťávy, soli a cukru. Hotový salát posypeme jemně nasekanou petrželkou. Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Vepřové nudličky s bramboráky
Omyté maso nakrájíme na nudličky a opečeme na oleji na pánvi. Přidáme nasekaný česnek, na dílky nakrájenou cibuli a nadrobno nakrájené papriky, opečeme a podusíme doměkka. Potom vmícháme ostrou… Více »
Medový jogurt
Med dobře rozmícháme v mléce, vlijeme do jogurtu a pečlivě rozkvedláme. Medový jogurt podáváme vychlazený. Více »
Rybí filé pečené na másle (minutka)
Rybí filé nakrájíme na porce, mírně osolíme a z jedné strany poprášíme moukou. Pomoučenou stranou filé opečeme na horkém tuku, obrátíme, přidáme máslo a za občasného přelití výpekem s máslem… Více »
Vepřový závitek hukvaldský
Vepřovou kýtu opláchneme a nakrájíme na plátky. Naklepeme je doširoka, osolíme a opepříme. Slaninu očistíme a nakrájíme na malé kostičky, částečně ji roztavíme, přidáme očištěné a na plátky… Více »
Mrkvový salát s kokosem
Mrkev a jablka oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme med, citronovou šťávu, rozinky, mleté ořechy, 3 lžíce vody a sůl. Vše dobře promícháme. Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android