mala
Hodnost: (410) Jen se vezuOblíbené jídlo: | ovoce |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 1134 | |
Založených kuchařek: | 0 | 22x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 50 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 0 |
Zpráva pro mala |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Vepřové řízky v bramboráku
Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, po okrajích nařízneme a osolíme. Maso protkneme proužky slaniny, obalíme v hladké mouce a v bramborákovém těstě. Připravené řízky smažíme zvolna po obou… Více »
Wontonové těstoviny
V míse smícháme mouku se solí a uprostřed uděláme důlek, do kterého vlijeme vodu se zašlehaným vejcem. Použijeme tolik vody, aby po zapracování vzniklo těsto jako na nudle. Těsto přendáme na… Více »
Janija se sušenými švestkami
Omyté maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Přidáme omytý, na špalíčky nakrájený pórek a chvíli smažíme. Okořeníme mletou paprikou, osolíme, zalijeme teplou vodou a vaříme doměkka. Sušené… Více »
Pstruzi se žampiony
Očištěné a omyté pstruhy pokapeme na povrchu i uvnitř citronovou šťávou a necháme asi 1 hodinu odležet. Potom ryby osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Vložíme je na pánev s rozehřátým olejem a na… Více »
Dušená mrkev s vodnicí
Očištěnou mrkev nakrájíme na špalíčky dlouhé asi 5cm a spolu s očištěnou vodnicí vložíme do hrnce s vývarem. Přidáme máslo, cukr, sůl a pepř. Uvedeme do varu a pod pokličkou dusíme asi 10 minut… Více »
Domácí prejt
Omytý bůček uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme vychladnout. Maso vykostíme a umeleme. Do vývaru z masa namočíme rohlíky, vymačkáme a přidáme k masu. Vmícháme česnek utřený se solí, oloupanou,… Více »
Vepřová plec na hrášku
Omytou vepřovou plec nakrájíme na kostky a za stálého míchání opékáme na oleji, až se šťáva vydusí na tuk. Zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme trochou vývaru. Dobře rozmícháme, osolíme a dusíme… Více »
Stočené řezy z úhoře
Vykuchaného úhoře omyjeme, zbavíme ploutví a nakrájíme na 4 stejné díly. Maso osolíme, opepříme, zakapeme částí citronové šťávy a necháme asi 2 hodiny odležet. Pekáček vymastíme máslem, vysypeme… Více »
Fazolky se smaženými vejci
Rozmrazené fazolky nakrájíme na kousky a povaříme ve vývaru asi 8 minut. Vyjmeme a necháme okapat. Na pánvi na másle osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme uvařené fazolky, osolíme… Více »
Kuře na kaparech
Omyté kuře rozpůlíme, odkrojíme křídla a stehna a půlky rozdělíme na 2 menší kusy. Osolíme, opepříme a na másle opečeme po obou stranách dozlatova. Potom přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekanou… Více »
Fazolkový salát s kozím sýrem a ořechy
Očištěné fazolové lusky krátce blanšírujeme v hrnci s vroucí osolenou vodou, slijeme a vsypeme do ledové vody. Po chvíli fazolky vyjmeme a osušíme. Lusky upravíme na talíře a posypeme nasekanými… Více »
Bramborová kaše s celerem a majonézou
Celer oloupeme a uvaříme v osolené a okyselené vodě doměkka. Brambory uvaříme a spolu s celerem je prolisujeme sítem. Přidáme uvařená, na kostičky nakrájená vejce, sůl a pepř. Kaši podáváme teplou,… Více »
Lasagne al forno
V kastrole na rozehřátém oleji smažíme oloupanou, nasekanou cibuli, nadrobno nakrájený celer, mrkev a na kostičky nakrájenou pancettu asi 5 minut dozlatova. Přidáme mleté maso, za stálého… Více »
Lasagne al forno
V kastrole na rozehřátém oleji smažíme oloupanou, nasekanou cibuli, nadrobno nakrájený celer, mrkev a na kostičky nakrájenou pancettu asi 5 minut dozlatova. Přidáme mleté maso, za stálého… Více »
Vanilkové tyčinky
Mouku prosijeme na vál, rozdrobíme do ní změklé máslo, přilijeme víno a zpracujeme tužší těsto. Necháme asi 30 minut odpočinout v chladničce. Těsto vyválíme na 4mm tenký plát. Vykrajujeme z něj 5cm… Více »
Květákové omelety
Vejce rozklepneme do misky, osolíme, rozšleháme s mlékem a špetkou muškátu. Omytý a očištěný květák uvaříme v osolené vodě doměkka, po okapání na hrubo nasekáme, rozdělíme na 4 díly. Na rozehřáté… Více »
Řapíkatý celer zapečený se slaninou
Omyté řapíky celeru svážeme do svazečku, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme téměř doměkka. Vyjmeme je, rozvážeme a necháme okapat. Potom řapíky ovineme plátky slaniny, urovnáme je do zapékací… Více »
Krakovské cukety
Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a osmahneme na ní jemně nakrájenou cibuli. Potom přidáme očištěné papriky nakrájené na nudličky a osmažíme. Ke změklým paprikám přidáme cukety nakrájené na… Více »
Nadívaný kapr
Očištěného kapra omyjeme a osolíme. Oloupanou cibuli nadrobno rozsekáme a osmahneme na oleji. Rýži uvaříme v osolené vodě, scedíme, přidáme k cibuli. Chvíli společně opražíme, potom přidáme… Více »
Ženevská bramborová polévka
Do hrnce vsypeme očištěné, na poloviny nakrájené fazolky, zalijeme vodou a vaříme do poloměkka. Přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, nakrájenou dužinu z dýně a sůl. Nakonec přidáme… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Hlíva ústřičná s česnekovým máslem
Houby očistíme, krátce opláchneme a osušíme. (Větší houby rozkrájíme na plátky). Potřeme je citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Rozehřejeme máslo, ale nazahříváme ho dlouho, přidáme oloupaný… Více »
Hrachová polévka se slaninou a vejcem
Předem namočený hrách uvaříme s oloupanou cibulí do měkka, ještě horké prolisujeme. Slaninu, nakrájenou na kostičky, rozškvaříme v hrnci. Vejce rozkvedláme. Polévku přivedeme k varu, přidáme česnek… Více »
Rýžový nákyp s čokoládou
Propláchnutou rýži vsypeme do hrnce, zalijeme mlékem, osolíme a za občasného míchání uvaříme. Do vychladlé rýže vmícháme 3 lžíce rozpuštěného másla, žloutky a cukr. Přidáme nastrouhanou čokoládu,… Více »
Květákový mozeček
Květák očistíme, opláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě téměř doměkka. Vyjmeme jej a okapaný rozkrájíme nebo rozebereme na malé růžičky. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme na tuku… Více »
Vosí hnízda
Asi 30 piškotů dáme stranou a dalších 50 g umeleme. K umletým piškotům přidáme cukr, máslo, bílek, kakao, rum a mleté ořechy. Vše dobře zpracujeme. Hmotu rozdělíme na 30-35 kuliček, každou obalíme… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android