hrnek
Hodnost: (196) Jen se vezuNarozen: | 12.10.1951 |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 1399 | |
Založených kuchařek: | 0 | 6x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 18 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 0 |
Zpráva pro hrnek |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Penne na smetaně s vlašskými ořechy
V hrnci s vroucí osolenou vodou vaříme penne podle návodu na obalu, poté je slijeme, necháme okapat a udržujeme v teple. Bazalku omyjeme a listy natrháme, ořechy nasekáme. Na pánvi rozpálíme máslo,… Více »
Pečená krůtí roláda
Troubu předehřejeme na 190 stupňů Celsia. Na pánvi rozehřejeme máslo. Přidáme šalotky a opékáme je 5 minut. Přidáme celer a jablko a opékáme je 5 minut. Přidáme zbytek surovin na nádivku, pánev… Více »
Losos sashimi
Lososa zbavíme kůže a naporcujeme na 3 cm široké čtverečky. Maso položíme na prkénko a krájíme ho proti vláknu na tenké plátky. Čtverců bychom měli vytvořit cca 30. Plátky lososa položíme na talíř,… Více »
Balzamiková omáčka
Do kastrůlku nalijeme balsamico, přidáme najemno nasekaný estragon, na kostičky nakrájenou jarní cibulku, celý pepř a chvilku povaříme. Necháme vychladnout a přelijeme do žáruvzdorné misky. Přidáme… Více »
Vepřová panenka s bylinkovou krustou
Vepřovou panenku omyjeme, osušíme na nakrájíme na 12 plátků. Potom ji naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Libeček, bazalku a pažitku opláchneme a nasekáme najemno. Vejce rozšleháme.… Více »
Krůtí prsa s čočkou
Krůtí prsa nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Jarní cibulku očistíme, bílé části nakrájíme na kolečka a zelené části nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Mrkev očistíme a… Více »
Jehněčí řízky s pomerančovou omáčkou
Jehněčí řízky omyjeme, osušíme a naklepeme. Česnek oloupeme, nadrobno nakrájíme a smícháme s olejem. Tuto směs vetřeme do masa a necháme přes noc odležet. Šalotku oloupeme a nadrobno nakrájíme.… Více »
Koláč s meruňkami
Mouku prosejeme se špetkou soli do misky, přidáme cukr, citronovou kůru, vodu a máslo. Krátce zpracujeme, dáme na pomoučený vál a hněteme na hladké těsto. Rozválíme je na placku a vyložíme jím… Více »
Hovězí svíčková mechoui
Hovězí svíčkovou omyjeme, očistíme, osušíme a do masa uděláme nožem zářezy. Maso vložíme do pekáče. V misce smícháme olivový olej, máslo, najemno nasekaný česnek, mletou papriku, mletý kmín, najemno… Více »
Ředkvičkový salát s jarní cibulkou
Ředkvičky omyjeme, očistíme, nakrájíme na plátky. Jarní cibulku omyjeme, pokrájíme na kolečka, vložíme do připravené mísy společně s ředkvičkami. V další misce smícháme olivový olej, ocet balsamico… Více »
Pangasius se špenátem
Špenát necháme rozmrazit. Pangasia omyjeme a osušíme. Filety osolíme a opepříme. Creme fraiche dochutíme hořčicí, cayenským pepřem, solí a namažeme jím filety z pangasia. Šalotku oloupeme, nakrájíme… Více »
Kachní prsa na pomerančích a hruškách
Kůži z kachních prsíček nařízneme a kachní prsa potřeme ze všech stran směsí pěti koření. Kachní prsa položíme na studenou pánev bez oleje kůží dolů a pečeme asi 10 minut, potom prsa otočíme a pečeme… Více »
Bramborový salát s řeckým jogurtem
Brambory omyjeme, očistíme a vaříme ve vroucí osolené vodě 15 minut. Poté je slijeme, necháme vychladnout a oloupeme slupku. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenké plátky. V misce smícháme med s 1… Více »
Dušené hovězí s hříbky
Hovězí roštěnec omyjeme, očistíme, osušíme, nakrájíme na větší kousky a vložíme do mísy. Přidáme prolisovaný česnek, najmeno nasekanou bazalku, tymián, bobkový list, přelijeme portským vínem, mísu… Více »
Houbová marináda
V misce smícháme sušené houby, tymián, rozmarýn, sušený česnek a zalijeme slunečnicovým olejem. Promícháme a na 30 minut odložíme do chladničky. Poté vyjmeme a můžeme používat. Více »
Šlehačka Grand Marnier
Do mísy nalijeme smetanu a pomocí elektrického šlehače ji vyšleháme do tuha. Poté do šlehačky opatrně přimícháme višňový likér. Více »
Pomerančové žemličky
Do hrníčku rozdrobíme droždí, přidáme 50 g cukru, zalijeme troškou vlažného mléka a necháme vzejít kvásek. Do mísy nasypeme mouku, uprostřed uděláme důlek a kvásek do něj nalijeme. Přidáme tvaroh,… Více »
Těstovinový nákyp s brokolicí a ricottou
Farfalle uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Slijeme a necháme okapat. Troubu předehřejeme na 190 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme máslem. Vejce rozklepneme, bílky ušleháme do… Více »
Mangový sorbet s pomeranči
Uvaříme zelený čaj, necháme vylouhovat a přimícháme třtinový cukr. Mango omyjeme, očistíme a dužinu nakrájíme na kostičky, které pomoci ručního mixéru rozmixujeme na pyré, poté smícháme se zeleným… Více »
Klobásky s rajčatovou omáčkou
Na pánvi rozpálíme polovinu oleje a osmažíme na něm ze všech stran klobásky. Pak klobásky vyjmeme a necháme vychladnout. Rozpálíme na pánvi zbytek oleje a osmažíme na něm najemno nakrájenou červenou… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Čokoládové mouse
Žloutky oddělíme od bílků a z bílků vyšleháme tuhý sníh. Poté ušleháme šlehačku. Ve vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu. Žloutky vyšleháme s cukrem a rozpuštěnou čokoládou do hladké pěny. Pak… Více »
Broskvová marmeláda s ananasem
Broskve omyjeme, zbavíme pecek a dužinu nakrájíme na kostičky. Ananas omyjeme, kůru oloupeme, odstraníme dřevnatý střed a dužinu nakrájíme na kostičky. Do hrnce vložíme kousky broskví, ananasu,… Více »
Limetková marmeláda
Pomeranče a limetky omyjeme. Z limetek a pomerančů vymačkáme šťávu. Z pomerančů nastrouháme kůru. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme škrob a chvilku zahříváme. Za stálého míchání přiléváme limetkovou… Více »
Pizza se žampiony a čedarem
Ve větší míse smcháme tvaroh, mléko, olivový olej a sůl. Přidáme prosátou mouku, prášek do pečiva a vypracujeme těsto. Plech vymastíme a těsto na něj rozprostřeme. Olivový olej smícháme s kečupem a… Více »
Malinová marmeláda
Maliny očistíme, omyjeme a necháme okapat. Do velkého hrnce vložíme maliny, zalijeme portským vínem. Želírovací prášek smícháme se 2 lžícemi cukru a přidáme do hrnce. Směs přivedeme k varu a… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android