Jana Pavlova
Hodnost: (157) Jen se vezuNarozen: | 06.11.1977 |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 1281 | |
Založených kuchařek: | 0 | 8x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 15 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 0 |
Zpráva pro Jana Pavlova |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Krevety v pivním těstíčku
Ve vetší míse smícháme mouku se solí a paprikou, přidáme pivo, vejce, tabasco a worcesterskou omáčku dle chuti. Vymícháme hladké těstíčko. Krevety namáčíme do těsta a krátce osmažíme na rozpáleném… Více »
Švestkový kompot
Použijeme nepřezrálé švestky. Důkladně je omyjeme, necháme na sítu okapat a otrháme stopky. Rozdělíme je do sklenic. Mezitím cukr rozmícháme ve vodě, chvíli povaříme a po vychladnutí roztokem… Více »
Smažený losos na chřestu s balzamikovým octem a…
Do větší pánve vlijeme polovinu oleje a rozpálíme. Vložíme omytý, osušený chřest, přidáme najemno nastrouhanou pomerančovou kůru, posypeme solí. Zakryté restujeme na mírném ohni 4 minuty, mezitím… Více »
Tygří krevety s chilli a citronem
Nejprve smícháme citronovou šťávu, chilli omáčku, čerstvě nastrouhaný zázvor, prolisovaný česnek, nasekaný koriandr, sójovou omáčku a med. Vložíme omyté, osušené krevety a důkladně je ve směsi… Více »
Ananas s čokoládovou vinnou pěnou
Nejprve utřeme nebo ušleháme žloutky s cukrem do husté pěny. Vmícháme najemno nastrouhanou čokoládu a přilijeme dezertní víno. Mísu dáme do horké vodní lázně a krém šleháme do zhoustnutí. Ananas… Více »
Smažená cibule po indicku
Cibuli nakrájíme nahrubo, nebo na kolečka a poté na rozpáleném másle zprudka cca 5 min restujeme s kořením a solí. Poté zmírníme plamen a cibuli dosmažíme doměkka. Hotovou dozdobíme nadrobno… Více »
Pražma pečená s okurkou a žampiony
Okurku a žampiony nakrájíme na tenké plátky. Polovinu rozložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Navrch dáme vykuchané ryby, posypeme je solí a pepřem. Pokapeme citronovou šťávou smíchanou s chilli… Více »
Česneková polévka s hrozny a melounem
Nejprve rozmícháme v mixéru mleté mandle,strouhanku,prolisovaný česnek.Postupně zašleháme olej a ocet,přidáme vodu a dobře promícháme.Ochutíme solí,pepřem,případně polévkovým kořením. Hroznové víno… Více »
Sterilovaná uzená šunka
Čerstvě vyuzenou šunku opláchneme nejprve v teplé, pak ve studené vodě a v hrnci uvaříme. Poté nakrájíme na kousky a rozdělíme do sklenic. Ihned zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a… Více »
Losos v zeleninovém kabátku s olivovou omáčkou a…
Všechny ingredience na kabátek nasypeme do mísy a vypracujeme těsto. Rozdělíme na dvě poloviny, jednu smícháme s rajčatovým protlakem a druhou se špenátovým. Znovu důkladně propracujeme a zabalené ve… Více »
Rucolla polévka krémová
Syrové brambory očistíme, oškrábeme a pokrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na plátky. V kastrolu rozpálíme olej, vložíme zeleninu a krátce orestujeme. Zalijeme vývarem, ochutíme solí a pepřem.… Více »
Baklava plněná čokoládou a datlemi
Nejprve si připravíme sirup. V pánvi smícháme šálek cukru, hnědý cukr, vodu, nové koření, mletý zázvor a mletý hřebíček. Zahříváme za stálého míchání, dokud se cukr nerozpustí. Pak ještě 1 minutu… Více »
Mikulášské hubinky se švestkami
Sušené švestky zalijeme trochou vody a uvaříme ne úplně doměkka. Na sítu necháme okapat. Mezitím připravíme mandlové těsto. Lískové ořechy a loupané mandle umeleme, smícháme s 1/2 bílku a v… Více »
Konzervované kuře dušené na másle
Větší kuře důkladně očistíme, omyjeme a naporcujeme. V kastrolu rozehřejeme máslo a necháme na něm zpěnit nadrobno nasekanou cibuli. Zaprášíme paprikou, vložíme maso, osolíme a dusíme do poloměkka.… Více »
Bramborová polévka se sušenými hřiby
Hřiby necháme namáčet cca 10min v horké vodě. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na kousky. Polévkovou zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostičky. Do hrnce vložíme brambory, slaninu a… Více »
Rychlý jablečník
Zralá jablka omyjeme, odstraníme jádřince, neloupaná je nastrouháme. Přidáme cukr a tlučený hřebíček, promícháme, přemístíme do kameninové nádoby, necháme odležet do druhého dne. Poté vaříme tak… Více »
Sterilovaný salát z čerstvých hub a zeleniny
Tvrdší hříbky očistíme, omyjeme, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou. Ochutíme špetkou soli a cca 10 minut povaříme. Po vychladnutí scedíme. Cibuli, celer a mrkev očistíme, opláchneme a pokrájíme… Více »
Fenyklový krém s jogurtem a koprem
V hrnci přivedeme k varu vývar a přidáme fenykl včetně zelených snítek, které dodají polévce barvu. Vaříme 10-12min a poté rozmixujeme. Necháme vychladnout, vmícháme jogurt a olej. Dochutíme solí a… Více »
Křehký brusinkový koláč
Na těsto smícháme mouku s 50g cukru krupice a špetkou soli, přidáme 100g nakrájeného másla, prosekáme nožem a z utvořené drobenky rychle vypracujeme soudržné těsto. Zabalené ve fólii chladíme asi… Více »
Broskvový pohár s malinami
Broskve omyjeme, rozpůlíme a odstraníme pecky. Do hrnce vlijeme 1/2l vody, přidáme víno, cukr a vaříme asi 2minuty. Přidáme broskve a cca 3minuty povaříme. Odstavíme, přiklopíme a necháme 5minut stát… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Těstovinový salát s rajčaty a bazalkou
Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme. Poté promícháme s rajčaty nakrájenými na klínky, lístky bazalky, prolisovaným česnekem, olejem a octem. Ochutíme solí, pepřem a osladíme. Šunku… Více »
Pečená jablka
Jablka omyjeme a nařízneme u stopky, vykrajovátkem odstraníme jadřince. Zapékací mísu vymažeme 50g másla. Jablka naskládáme těsně vedle sebe, posypeme cukrem, skořicí a poklademe zbylým máslem. … Více »
Kvašené víno z moruší
Zralé moruše očistíme, rozmačkáme a při pokojové teplotě necháme 4 dny kvasit. Poté vylisujeme. Cukr rozmícháme ve vlažné vodě a necháme jej rozpustit. Šťávu z moruší smícháme s cukerným roztokem,… Více »
Cibulová smetanová omáčka
Cibuli nasekáme a asi 10 minut podusíme na rozehřátém másle. Vmícháme prohřátou bešamelovou omáčku a zvolna asi 20min provaříme. Poté rozmixujeme a přidáme zakysanou smetanu. Ochutíme solí, pepřem,… Více »
Sušené rajčatové chipsy
Zralá, ale tvrdší rajčata omyjeme a nakrájíme na velmi tenká kolečka o síle do 3 mm. Rozložíme na pečicí papír a dáme na plech. Sušíme v mírně vyhřáté troubě, dokud nejsou křupavá. Sušení může… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android