0sonizna
Hodnost: (5233) Rozkoukávám seNarozen: | 15.02.1990 |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 358 | |
Založených kuchařek: | 0 | 2x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 2 | 8 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 322 |
Zpráva pro 0sonizna |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celozrnné marokánky
Mouku nasucho opražíme ve vyšší pánvi. Zalijeme ji hrnkem vody (250 ml) a přidáme cukr. Vaříme 10 minut. Přidáme nahrubo nasekané mandle, rozinky a olej. Necháme ztuhnout. Z těsta… Více »
Basilejská srdíčka
Bílky vyšleháme ve sníh a smícháme je s griotkou, cukrem a kořením. Přidáme i strouhanou čokoládu a mleté mandle. Vypracujeme těsto, které zabalíme a dáme ztuhnout do lednice. Vyválíme ho na plát… Více »
Karamelový likér
Z mléka a pudinku uvaříme klasický pudink - nesladíme. Až pudink trochu vychladne vmícháme rum a obě salka. Plníme do sklenic. Více »
Růžičková kapusta s křenem
Kapustičky povaříme 2-3 minuty v osolené vodě a pak je přepůlíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho opečeme v pánvi. Ke slanině přidáme kapustičky a zamícháme. Přidáme ostatní ingredience… Více »
Vinná klobása v trojobalu
Vinnou klobásu nakrájíme na kousky, které srolujeme na šneky nebo je necháme jen jako přímky. Vinnou klobásu obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova. Podáváme s bramborovou… Více »
Jehněčí kolínko
1) Jehněčí kolínka očistíme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zprudka je opečeme ze všech stran a dáme do pekáče. 2) Zeleninu nakrájíme na kostičky a opečeme ji ve výpeku z jehněčích kolínek.… Více »
Smažená rýže s chorizem
Rýži uvaříme v osolené vodě. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme kolečka choriza a pokrájené řapíky celeru. Nakonec přidáme i papriku. Vsypeme rýži a 3-4 minuty smažíme. … Více »
Makrela na víně
Makrely očistíme, osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme olejem a naskládáme do něj makrely. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kostky. Smícháme je s vínem, utřeným česnekem a petrželkou. Směsí… Více »
Králík po řecku
Králíka naporcujeme na 4 porce. Pancettu nakrájíme na kostičky a osmažíme dozlatova. Z hrnce ji vybereme děrovanou naběračkou, aby tuk zůstal v hrnci. Na tuku z pancetty opečeme nasekanou cibuli… Více »
Čokoládové clafoutis s višněmi
Připravíme si první směs: smícháme 1 vejce, 1 lžíci cukru, 1 lžíci mouky a mléko. Připravíme si druhou směs: druhé vejce vyšleháme se zbylým cukrem do pěny a přidáme i zbytek mouky. Připravíme si… Více »
Těstoviny s kuřecím masem a vývarem
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, přidáme grilovací koření a orestujeme je na olivovém oleji dozlatova. Zalijeme je vývarem a dusíme tak 10 minut.… Více »
Parmazánové karbanátky
Všechny ingredience kromě oleje a strouhanky smícháme dohromady. Ze směsi připravujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji dozlatova. Více »
Kroupový salát
Sušené houby namočíme. Kroupy uvaříme. Špenát dáme do pánve zavadnout s olivovým olejem. Přidáme hřiby a 5 minut opékáme. Poté přidáme rajčátka a odstavíme z ohně. Ochutíme solí, pepřem a… Více »
Smažená zelenina v křehkém kabátku II
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky veliké dle chuti. Osolíme je a obalíme v mouce. Bílky smícháme v sójové omáčce. V této směsi namočíme zeleninu a nakonec ji obalíme ve strouhance. Smažíme… Více »
Bramborová pánev s jelitem
1) Den předem si uvaříme neloupané brambory. 2) Jelito stáhneme s kůže a nakrájíme na kolečka. Ta osmahneme na trošce oleje. 3) Pastiňák oloupeme a nakrájíme na kostky. Smažíme je na másle doměkka… Více »
Grilovaná BBQ žebírka
Vepřová žebra odblaníme, osolíme, opepříme a dáme do pekáče. Podlijeme hrnkem vody a zakryjeme alobalem. Pečeme 2 hodiny na 170 °C. BBQ omáčku smícháme s medem a utřeným česnekem. Až žebra… Více »
Čočkovo zeleninové kari s masovými kuličkami
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme mletý koriandr a propracujeme. Vytvarujeme kuličky, které pečeme 30 minut na 180 °C. Obě čočky namočíme a uvaříme ve vývaru doměkka. Cibuli rozpůlíme -… Více »
Španělské špagety
Špagety uvaříme podle návodu. Hrníček vývaru z nich si necháme stranou. Na oleji osmažíme klobásu chorizo, kterou jsme nakrájeli na proužky a poté přidáme papriku. Počkáme až chorizo pustí šťávu… Více »
Tortilly plněné vepřovým masem
Maso naložíme den předem v oleji a koření. Poté ho zprudka osmažíme na oleji, podlijeme vývarem a dusíme 30 minut doměkka. Mezitím si nakrájíme rajče, okurek i řekvičky najemno. Vychladlé opečené… Více »
Rajčatový krém a slané muffiny
Nejprve si připravíme rajčatový krém: rajčata oloupeme a nakrájíme na kostičky; cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji; přidáme rajčata a prolisovaný česnek; rozmixujeme dohladka a podle… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Karamelový likér
Z mléka a pudinku uvaříme klasický pudink - nesladíme. Až pudink trochu vychladne vmícháme rum a obě salka. Plníme do sklenic. Více »
Basilejská srdíčka
Bílky vyšleháme ve sníh a smícháme je s griotkou, cukrem a kořením. Přidáme i strouhanou čokoládu a mleté mandle. Vypracujeme těsto, které zabalíme a dáme ztuhnout do lednice. Vyválíme ho na plát… Více »
Růžičková kapusta s křenem
Kapustičky povaříme 2-3 minuty v osolené vodě a pak je přepůlíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho opečeme v pánvi. Ke slanině přidáme kapustičky a zamícháme. Přidáme ostatní ingredience… Více »
Vinná klobása v trojobalu
Vinnou klobásu nakrájíme na kousky, které srolujeme na šneky nebo je necháme jen jako přímky. Vinnou klobásu obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova. Podáváme s bramborovou… Více »
Celozrnné marokánky
Mouku nasucho opražíme ve vyšší pánvi. Zalijeme ji hrnkem vody (250 ml) a přidáme cukr. Vaříme 10 minut. Přidáme nahrubo nasekané mandle, rozinky a olej. Necháme ztuhnout. Z těsta… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android