Gordon Ramsey
Rodina | Ženatý/vdaná |
Nejlépe hodnocené recepty
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Karamelizovaný ananas se sorbetem
Ananas oloupeme, rozkrájíme na kostky a rozmixujeme. Rozmixovanou dužinu vložíme do mušelínového ubrousku, který zavěsíme nad mísu, do které necháme vykapat šťávu. V rendlíku ve vodě rozpustíme 75 g… Více »
Krabí salát se zázvorem, fenyklem a nakládaným…
Na kostičky pokrájíme oloupaná a jádřinců zbavená jablka, nadrobno svazek pažitky, jednu chilli papričku a na tenké plátky jeden fenykl. Nastrouháme čerstvý oloupaný zázvor a kůru z jednoho citronu.… Více »
Karbanátky s hranolky
Nejprve připravíme cibulový relish. Dvě oloupané a nadrobno nakrájené červené cibule na pánvi opečeme doměkka na 2 lžících másla. Přimícháme lžíci hnědého třtinového cukru a zahříváme 4-5 minut, až… Více »
Platýsové balíčky se zeleninou
Mrkve, pórky a cibuli nakrájíme na šikmé plátky a vložíme do mísy. Promícháme s prolisovaným česnekem, rozmarýnem a tymiánem. Z pečícího papíru ustřihneme 8 čtverců 8x30 cm a na střed čtyř z nich… Více »
Rajčata plněná pečenou hovězí oháňkou
Oloupané mrkve a cibuli nakrájíme nahrubo, petrželku, estragon a pažitku najemno, nameleme pepř, oloupeme a vydlabeme velká masitá rajčata. Nasekané hovězí oháňky den předem v míse zalijeme červeným… Více »
Mrkvové pyré s máslem
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vložíme do ní očištěnou mrkev nakrájenou na kousky a 10 minut povaříme. Vodu slijeme, ponecháme asi 1dl na zředění pyré. Mrkev rozmixujeme do hladké kaše,… Více »
Citronový konfit podle Ramsaye
Chemicky neošetřené, dobře omyté citrony nakrájíme na tenká kolečka, jadérka opatrně odstraníme a rozpůlíme stonek citronely. V rendlíku zahřejeme vodu až k varu, přisypeme cukr a mícháme, až se… Více »
Zapékaná kapustička
Růžičkové kapusty vhodíme do vroucí osolené vody, 8 minut povaříme. Ihned scedíme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat. V rendlíku rozpustíme máslo, vmícháme mouku a za stálého míchání… Více »
Salát z řepy a rokfóru
Baby řepy nakrájíme na půlky nebo čtvrtky a 3 minuty opékáme na rozpáleném oleji. Vmícháme pepř, sůl, ocet a odstavíme. Řepu přendáme do mísy, necháme vychladnout a dáme ještě do lednice uležet. … Více »
Zapečené mleté hovězí s bramborovou kaší
Hovězí libové maso nameleme, nadrobno pokrájíme cibuli, prolisujeme česnek, nasekáme tymiánové lístky, oloupeme a rozpůlíme brambory a nameleme pepř. Tři lžíce olivového oleje na velké pánvi… Více »
Marinované žampiony s estragonem
V rendlíku rozpálíme olej, přidáme rozpůlené žampiony a 5 minut je restujeme ze všech stran. Přidáme na kolečka nakrájenopu červenou cibuli a opékáme dalších asi 5 minut, až cibule změkne. Osolíme,… Více »
Kaštanový dort s krémem
Kaštanům nařízneme slupku a vhodíme je do vroucí vody, vaříme 10 minut na mírném ohni, scedíme a necháme okapat. Měkké máslo a nalámanou čokoládu vložíme ve varné misce do vodní lázně a za stálého… Více »
Malajské kuřecí nudle
Ve velkém kastrolu rozehřejeme arašídový olej, přidáme kari pastu a zahříváme za stálého míchání několik minut, až se rozvoní. Přisypeme nakrájenou cibuli a opečeme asi 5 minut. Kuřecí maso nakrájíme… Více »
Krémový dezert s rebarborou
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme rebarboru na kostičky, med a vanilkový cukr. Zahříváme 6 minut, až rebarbora změkne a cukr začne karamelizovat. Rozdělíme do zapékacích misek. V rendlíku… Více »
Minestrone podle Ramsaye
Velkou červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, prolisujeme oloupaný stroužek česneku. Ze snítek rozmarýnu otrháme a nadrobno nakrájíme lístky. Pancettu nakrájíme na nudličky. Očistíme… Více »
Salátová směs s holubím masem
Nejdříve připravíme zálivku, aby se uležela. Všechny ingredience vložíme do misky a ušleháme. Holubí maso nasolíme, opepříme a opékáme na rozpáleném oleji 3 minuty nejdříve kůží dolů a potom otočíme… Více »
Dresink s hrubou hořčicí a kaparami podle Ramsaye
V misce rozšleháme olivový olej s bílým vinným octem, přidáme hořčici a zamícháme. Z nakládaných kaparů v octě vymačkáme přebytečnou tekutinu a vmícháme je do dresinku, který pak dle chuti osolíme… Více »
Dušené jehněčí koleno s pyré z pastináku
Očistíme, oloupeme a nakrájíme cibuli, mrkev, pórek, česnek a řapíkatý celer, nasekáme snítku rozmarýny a snítku tymiánu a nameleme pepř. Ve velkém hrnci rozpálíme 4 lžíce olivového oleje a na něm… Více »
Převrácený páj se zvěřinou podle Ramsaye
Sušené hřiby zalijeme 660 ml vařící vody a necháme vychladnout. Srnčí, jelení nebo daňčí kýtu nakrájíme na kousky a obalíme v mouce smíchané s pepřem a solí. Na proužky nakrájíme slaninu pancetta, na… Více »
Jelení plátky na víně
V rendlíku rozehřejeme olej, přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a 2 minuty opékáme. Přihodíme nakrájenou cibuli, bobkový list, tymián a barevný pepř a za stálého míchání restujeme asi 8 minut… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Jehněčí pečeně s bylinkovým kuskusem
Jehněčí hřbet nařežeme na povrchu do hluboké mřížky, vetřeme sůl, pepř, posypeme rozmarýnem a česnekem, vložíme do mísy, zalijeme olivovým olejem a zakryté necháme 2 hodiny uležet na chladném místě. … Více »
Baskické fazole
Na velké pánvi rozpálíme olej a osmažíme slaninu nakrájenou na kostičky, na výpek vložíme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme nasekaný česnek a ještě pár minut opékáme. Fazolové lusky zbavíme stopek… Více »
Grilované sardinky na topince
Z čerstvých chlazených sardinek odkrojíme od hlavy podle páteře vždy dva plátky, 2 stroužky česneku prolisujeme a jeden stroužek posekáme najemno. Nakrájíme dvě lžičky čerstvého tymiánu, šalotky… Více »
Taramasalata podle Ramsaye
Do mixéru vložíme uzené tresčí jikry, oloupaný česnek, bílý chléb zbavený kůrky a pokrájený na kostky, přilijeme citronovou šťávu, mléko a vše rozmixujeme. Při zapnutém mixéru pak pomalu přiléváme… Více »
Mořský pstruh s chřestem a holandskou omáčkou
Pstruhy očistíme, odřízneme ploutve, ocasy, hlavy a stáhneme kůži. Podél páteře z obou ryb ostrým nožem uřízneme 2 plátky, které odložíme stranou. Na kusy nakrájíme velký pórek, fenyklovou hlízu,… Více »
Kuchařky a jídelníčky
Kuchařka - Gordon Ramsay
Hodnocení: Přidal:Gordon Ramsey<p><strong>Gordon Ramsay </strong>je osobností světové gastronomie a držitel několika Michelinských hvězd. Proslavil se i v televizní show Kitchen Nightmares, kterou u nás známe pod názvem Ano,šéfe. Tato <strong>kuchařka</strong> se skládá z jeho jedinečných jídel a vy si tak můžete připravit a vychutnat skutečné lahůdky.</p> <p style="margin-bottom: 0cm;"><span style="font-family: Arial,serif;"><span style="font-size: large;"> </span></span></p>
Kuchařka obsahuje 90 recepty
- Citrusové želé
- Kapusta na slanině
- Koláčky s rajčaty a křepelčími vejci
- Dušené hovězí maso na víně s houbami
- Provensálské cukety s rajčaty
- Salát z červeného zelí s mrkví a pomerančem
- Čekankový salát s hovězími kostkami
- Fazolová polévka s krevetami
- Jablečný dezert s mandlemi
- Glazované mrkve
- Špenátový salát s fazolovými lusky
- Třešňové dortíky s mandlemi
- Pěna z borůvek a rybízu
- Rohlíkový salát s rajčaty
- Římský salát s chřestem
- Brokolicový salát s mandlemi
- Meruňky s vanilkovým krémem
- Marinované žampiony s estragonem
- Kuřecí plátky s omáčkou ze smržů
- Salátová směs s holubím masem
- Opečená kapusta se slaninou
- Základní zálivka vinaigrette podle Ramsaye
- Zálivka řecká (à la grecque) podle Ramsaye
- Vinaigrette s estragonem podle Ramsaye
- Vinaigrette s červenými paprikami podle Ramsaye
- Zálivka s roketou podle Ramsaye
- Zálivka s citronelou podle Ramsaye
- Dresink s medem a sójovou omáčkou podle Ramsaye
- Dresink s hrubou hořčicí a kaparami podle Ramsaye
- Olivový olej ochucený citronem a bazalkou podle Ramsaye
- Kuřecí vývar hnědý podle Ramsaye
- Řepné listy s česnekem
- Salát z nových brambor a máty
- Zapečené broskve a jahody s ořechovou drobenkou
- Mix ovoce s bílou čokoládou
- Rybí vývar s vanilkou podle Ramsaye
- Platýsové balíčky se zeleninou
- Polévka zeleninový mix
- Kuřecí vývar s bílým vínem podle Ramsaye
- Citronový konfit podle Ramsaye
- Orientální kuře s velkými krevetami
- Špenátové listy s piniovými oříšky
- Salát s uzeným šunkovým kolenem, celerem, jablkem a čekankou
- Křupavý kachní salát
- Zapečená červená cibule
- Ciabatty s hrachovou pastou
- Mořský ďas na smetaně
- Tykvové rizoto s parmezánem
- Krémový dezert s rebarborou
- Osmažený pórek se smetanou
- Závitky z krabího masa
- Grilované sardinky na topince
- Toast s pečeným vepřovým masem na zelném salátu s roketou
- Makrela na toastu s teplým bramborovým salátem
- Pórek s holandskou omáčkou s růžovým grapefruitem
- Penne s omáčkou z koktejlových rajčat
- Pečené brambory s cibulí a rajčaty
- Nakládáná zelenina v koření
- Rajčatový salát s lilkovým kaviárem
- Papriky dušené v červeném víně
- Pannacotta s ovocnou tříští
- Dušená čočka s mangoldem, tuřínem a ravioly
- Bramborová polévka s tykví a tuřínem
- Francouzská cibulačka podle Ramsaye
- Dýňová polévka s parmezánem
- Polévka z uzené tresky s křepelčími vejci
- Fazolová polévka se slaninou a petrželkou
- Jablečná šarlota
- Nákyp s banánem
- Pečená krůta s citronovou strouhankou
- Platýs se špenátem a hroznovým vínem, přelitý rybím krémem
- Pečený rejnok s červenou řepou
- Kaštanový dort s krémem
- Švestkové chuťovky
- Plátky tresky zapečené s klobásou chorizo
- Šunková huspenina
- Dezert s kardamonem
- Kuřecí stehna vařená se zeleninou s bylinkovými knedlíčky
- Hovězí svíčková s opékanými bramborami a šalotkami na víně
- Karbanátky s hranolky
- Lasagne s hovězím masem a rajčaty
- Dušené jehněčí s petrželovými knedlíčky a karotkou
- Převrácený páj se zvěřinou podle Ramsaye
- Kuře s omáčkou bang-bang
- Karamelizovaný ananas se sorbetem
- Suflé z banánů
- Banánový pudink s omáčkou tofé
- Čokoládové bábovičky s tofé fondánem
- Studená čokoládová pěna se zmrzlinou
- Nákyp se švestkami
Zveřejněné kuchařky uživatele
Kuchařka - Gordon Ramsay
Hodnocení: Přidal:Gordon Ramsey<p><strong>Gordon Ramsay </strong>je osobností světové gastronomie a držitel několika Michelinských hvězd. Proslavil se i v televizní show Kitchen Nightmares, kterou u nás známe pod názvem Ano,šéfe. Tato <strong>kuchařka</strong> se skládá z jeho jedinečných jídel a vy si tak můžete připravit a vychutnat skutečné lahůdky.</p> <p style="margin-bottom: 0cm;"><span style="font-family: Arial,serif;"><span style="font-size: large;"> </span></span></p>
Kuchařka obsahuje 90 recepty
- Citrusové želé
- Kapusta na slanině
- Koláčky s rajčaty a křepelčími vejci
- Dušené hovězí maso na víně s houbami
- Provensálské cukety s rajčaty
- Salát z červeného zelí s mrkví a pomerančem
- Čekankový salát s hovězími kostkami
- Fazolová polévka s krevetami
- Jablečný dezert s mandlemi
- Glazované mrkve
- Špenátový salát s fazolovými lusky
- Třešňové dortíky s mandlemi
- Pěna z borůvek a rybízu
- Rohlíkový salát s rajčaty
- Římský salát s chřestem
- Brokolicový salát s mandlemi
- Meruňky s vanilkovým krémem
- Marinované žampiony s estragonem
- Kuřecí plátky s omáčkou ze smržů
- Salátová směs s holubím masem
- Opečená kapusta se slaninou
- Základní zálivka vinaigrette podle Ramsaye
- Zálivka řecká (à la grecque) podle Ramsaye
- Vinaigrette s estragonem podle Ramsaye
- Vinaigrette s červenými paprikami podle Ramsaye
- Zálivka s roketou podle Ramsaye
- Zálivka s citronelou podle Ramsaye
- Dresink s medem a sójovou omáčkou podle Ramsaye
- Dresink s hrubou hořčicí a kaparami podle Ramsaye
- Olivový olej ochucený citronem a bazalkou podle Ramsaye
- Kuřecí vývar hnědý podle Ramsaye
- Řepné listy s česnekem
- Salát z nových brambor a máty
- Zapečené broskve a jahody s ořechovou drobenkou
- Mix ovoce s bílou čokoládou
- Rybí vývar s vanilkou podle Ramsaye
- Platýsové balíčky se zeleninou
- Polévka zeleninový mix
- Kuřecí vývar s bílým vínem podle Ramsaye
- Citronový konfit podle Ramsaye
- Orientální kuře s velkými krevetami
- Špenátové listy s piniovými oříšky
- Salát s uzeným šunkovým kolenem, celerem, jablkem a čekankou
- Křupavý kachní salát
- Zapečená červená cibule
- Ciabatty s hrachovou pastou
- Mořský ďas na smetaně
- Tykvové rizoto s parmezánem
- Krémový dezert s rebarborou
- Osmažený pórek se smetanou
- Závitky z krabího masa
- Grilované sardinky na topince
- Toast s pečeným vepřovým masem na zelném salátu s roketou
- Makrela na toastu s teplým bramborovým salátem
- Pórek s holandskou omáčkou s růžovým grapefruitem
- Penne s omáčkou z koktejlových rajčat
- Pečené brambory s cibulí a rajčaty
- Nakládáná zelenina v koření
- Rajčatový salát s lilkovým kaviárem
- Papriky dušené v červeném víně
- Pannacotta s ovocnou tříští
- Dušená čočka s mangoldem, tuřínem a ravioly
- Bramborová polévka s tykví a tuřínem
- Francouzská cibulačka podle Ramsaye
- Dýňová polévka s parmezánem
- Polévka z uzené tresky s křepelčími vejci
- Fazolová polévka se slaninou a petrželkou
- Jablečná šarlota
- Nákyp s banánem
- Pečená krůta s citronovou strouhankou
- Platýs se špenátem a hroznovým vínem, přelitý rybím krémem
- Pečený rejnok s červenou řepou
- Kaštanový dort s krémem
- Švestkové chuťovky
- Plátky tresky zapečené s klobásou chorizo
- Šunková huspenina
- Dezert s kardamonem
- Kuřecí stehna vařená se zeleninou s bylinkovými knedlíčky
- Hovězí svíčková s opékanými bramborami a šalotkami na víně
- Karbanátky s hranolky
- Lasagne s hovězím masem a rajčaty
- Dušené jehněčí s petrželovými knedlíčky a karotkou
- Převrácený páj se zvěřinou podle Ramsaye
- Kuře s omáčkou bang-bang
- Karamelizovaný ananas se sorbetem
- Suflé z banánů
- Banánový pudink s omáčkou tofé
- Čokoládové bábovičky s tofé fondánem
- Studená čokoládová pěna se zmrzlinou
- Nákyp se švestkami
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android