mull
Hodnost: (115) Jen se vezuNarozen: | 25.09.1973 |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 1257 | |
Založených kuchařek: | 0 | 20x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 19 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 0 |
Zpráva pro mull |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Sekané řízky se sardelkou
Do mletého masa přidáme prolisovaný česnek, jemně nakrájenou cibuli, majoránku, sůl, pepř, nasekanou petrželku, vejce a strouhanku. Vše důkladně prohněteme a necháme odpočinout. Na vále posypaném… Více »
Jehněčí pekáč schauffenský
Kýtu nasolíme, opepříme a protkneme proužky česneku. Maso vložíme do pekáče s rozehřátým sádlem, přidáme půlky cibule se zapíchaným hřebíčkem a mrkev na kolečka. Podlijeme vývarem a pečeme pozvolna… Více »
Gratinovaný pstruh
Pstruhy očistíme, nasolíme i uvnitř, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet na tácu. Mezitím nastrouháme sýr a cibuli nakrájíme na kolečka. Připravíme tenké plátky másla. Pekáč vymažeme… Více »
Grilované jehněčí s opékanými fazolemi
V misce smícháme citronovou šťávu s olejem, solí a pepřem. Jehněčí kotlety naklepeme a potřeme vzniklou směsí, zakryjeme a necháme odpočívat. Mezitím si oloupeme a nakrájíme brambory, necháme je… Více »
Poličan v chlebovém těstě
Salám povaříme 25 minut ve vodě a v ní ho necháme vychladnout do druhého dne. Chlebové těsto připravíme podle návodu ze sáčku podle vlastního výběru, nejlépe ze žitné mouky. Necháme kynout a zatím… Více »
Zapečená kapusta na maďarský způsob
Kapustu opláchneme, rozkrojíme na čtvrtky a dáme na 10 minut vařit v osolené vodě, necháme na cedníku okapat. Rýži propláchneme a dáme vařit asi na 10 minut, jen aby byla poloměkká. Pekáč vymažeme… Více »
Chléb s parmezánem a jarní cibulkou
Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme mouku, sůl, cukr a nastrouhaný parmezán. Promícháme a přisypeme sušené droždí. Přemístíme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po… Více »
Kuřecí salát s kari zálivkou
Kuřecí prsa osušíme, naklepeme přes mikroten, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme dozlatova z obou stran. Odložíme a necháme vychladnout. Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na… Více »
Toskánské kuře
Do mísy vsypeme hladkou mouku, sůl a pepř. Kuřecí stehenní řízky nakrájíme na menší kusy, obalíme v mouce, oklepeme. V pánvi nebo pekáčku, který lze použít i do trouby a přiklopit, rozpálíme olivový… Více »
Ořechový koláč Karidopita
V míse ušleháme máslo s cukrem a vajíčka, postupně přidáme skořici, mouku, mléko, ořechy a prášek do pečiva. Dohladka vyšlehanou hmotu nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč a pečeme ve středně… Více »
Polévka z okurek s bramborami
Nejdříve oloupeme brambory, nakrájíme na malé kostky a uvaříme doměkka v osolené vodě. Okurky nastrouháme najemno a smícháme s trochou smetany. V hrnci přivedeme k varu vývar, mouku dohladka… Více »
Nakládaná krkovička s křenem
Vepřovou krkovici dáme do keramické nádoby a zasypeme nastrouhanou kořenovou zeleninou a nakrájenou cibulí, bobkovým listem a solí. Zalijeme vodou s octem a zatížíme kamenem. Necháme minimálně týden… Více »
Belgický mléčný chléb
V míse vyšleháme vejce s rozměklým máslem do pěny, zalijeme mlékem, přidáme hladkou mouku, cukr a sůl. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na… Více »
Krakovský dezert
Krupky nasypeme do smetany, zamícháme a necháme půl hodiny nabobtnat. Osladíme krupicovým cukrem, vmícháme rum, nasypeme do máslem vymazané formy a zapečeme asi 20 minut. Hotovou kaši rozdělíme na… Více »
Brioškový chléb s kaštanovou pěnou
V míse ušleháme vejce do pěny,zalijeme mlékem, přidáme rozměklé máslo, cukr, sůl, kaštanovou pěnu a hladkou mouku. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme droždí, nastavíme program… Více »
Karbanátky ze skopového masa
Skopové maso, cibuli a uvařené brambory semeleme na masovém strojku, přidáme prolisovaný česnek, vejce, koření a sůl, důkladně promícháme a necháme pár minut uležet. Na vále posypaném strouhankou… Více »
Perník s kandovanou citronovou kůrou
V míse smícháme rozpuštěné máslo s medem, zalijeme mlékem, přidáme cukr, sůl, kandovanou citronovou kůru, mleté koření, hladkou a pohankovou mouku. Promícháme, přisypeme sušené droždí, přendáme do… Více »
Kukuřičný chléb s hrozinkami
Do mísy nalijeme vodu, hroznovou šťávu, med a olej, přisypeme kukuřičnou a hladkou mouku, kukuřičnou krupici, sůl a hrozinky a nakonec přimícháme kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme… Více »
Jehněčí bůček na rajčatech
Maso nakrájíme na 6 porcí a pokapeme citronovou šťávou. Zprudka opečeme na rozpáleném másle, přidáme rozpůlená rajčata, bobkový list, osolíme, opepříme a necháme 30 minut dusit na mírném ohni, dokud… Více »
Mrkev s mletým masem
Oloupanou mrkev nakrájíme na nudličky a na polovině rozpáleného másla podusíme 4 minuty. Zalijeme vínem a povaříme na mírném ohni 10 minut. Přidáme pórek na kolečka, osolíme, opepříme a vaříme… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Cikánský tokáň
Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme, na vypečeném tuku následně osmažíme cibuli nadrobno. Zasypeme paprikou, necháme zpěnit, na základ vložíme na nudličky, pokrájené vepřové maso, orestujeme,… Více »
Bramborovo-jablečná kaše
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, pokrájíme na kusy a také uvaříme ve vodě doměkka. Obojí ještě horké slijeme a přendáme do… Více »
Lívance s ostružinami
V míse promícháme mouku, prášek do pečiva a cukr. Přidáme vyšlehaná vejce, vaječné bílky a podmáslí, ušleháme pečlivě do jemného těsta. Připravíme ostružinové máslo smícháním nízkokalorického másla a… Více »
Rýže s pórkem
Na polovině másla osmahneme 1 cibuli nadrobno a nasekaný česnek. Přidáme pórek nakrájený na kolečka a 3 minuty podusíme. Zaprášíme moukou, promícháme, zředíme vývarem a 4 minuty povaříme na mírném… Více »
Bageta plněná vejcem a šunkou
Omytá, rozpůlená cherry rajčata rozložíme na pečící papír a zapékáme v troubě, dokud nezměknou a jajich slupka se nezačne scvrkávat. Vyjmeme z trouby a udržujeme teplé. Vejce, vaječné bílky a mléko… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android