M. Hamrova
Hodnost: (368) Jen se vezuNarozen: | 05.09.1974 |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 479 | |
Založených kuchařek: | 0 | 9x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 0 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 0 | 16 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 0 |
Zpráva pro M. Hamrova |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Protivínská roštěná
Naklepeme naporcované roštěnky, nařízneme okrajové blány, osolíme a okořeníme. Opečeme zprudka po obou stranách asi v jedné třetině rozpáleného sádla. Nakrájíme nadrobno cibuli a osmažíme dozlata ve… Více »
Hlávkový salát se slaninou po moravsku
Salát rozebereme po listech, opláchneme vodou a necháme okapat. Připravíme si zálivku z vody, octa, soli a promícháme se salátem. Nakonec polijeme 2 lžícemi pokrájené vyškvařené slaniny. Více »
Vaječná pomazánka pikantní
Uvaříme vejce natvrdo, po zchladnutí oloupeme a nastrouháme nahrubo. Přidáme tatarskou omáčku, utřený česnek, dle chuti osolíme. Vše řádně promícháme. Pomazánku podáváme namazanou na pečivu a… Více »
Zadělávané kuře s hříbky
Kuře omyjeme, naporcujeme na 4 díly a osolíme. Osmahneme na másle dosklovata jemně nakrájenou cibulku, přidáme špetku sladké papriky a zalijeme hovězím vývarem. Potom vložíme kuře a necháme dusit… Více »
Hovězí v kroupách a kapustě
Nakrájíme cibuli a necháme zpěnit na sádle. Maso pokrájíme na nudličky, přidáme na cibuli a dusíme. Občas podléváme vodou. Jakmile maso změkne, přidáme studenou vodou propláchnuté, nevařené kroupy a… Více »
Vaječné omelety z Tater
Nakrájíme slaninu na kostičky a opečeme v rozehřátém tuku na pánvi. Očistíme žampiony, nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme najemno a přidáme ke slanině. Vše zamícháme a osmažíme. Rozšleháme si… Více »
Valašská ščedračka
Namočíme si přes noc hrách. Druhý den jej propláchneme a uvaříme do změknutí. Do 1 litru vody dáme uvařit předem namočené sušené švestky a hrušky, přidáme malé množství soli. Namočíme asi na 10… Více »
Kapr po táborsku
Kapra omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme po všech stranách dočervena v rozpáleném tuku. Připravíme si ochucené máslo z 30 g másla, 10 g nadrobno nakrájených sladkokyselých okurek, 5 g sardelové… Více »
Vaječná pomazánka s ředkvičkami
Utřeme do pěny máslo s uvařenými vychladlými žloutky, přimícháme bílý jogurt, ochutíme solí a pepřem. Omyté ředkvičky (1 svazek) a uvařené bílky nastrouháme, nakrájíme najemno cibuli a smícháme s… Více »
Dušená brukev
Brukve (kedlubny) omyjeme, nakrájíme na kolečka, vložíme do ohnivzdorné nádoby na rozehřáté máslo a osolíme. Podléváme mírně vodou či vývarem a necháme zvolna dusit pod poklicí. Přidáme omyté,… Více »
Půlnoční sen
Porce kapra osolíme, potřeme rezetřeným česnekem a urovnáme do pekáčku. Poklademe je na proužky nakrájenou paprikou a na kolečka nakrájenými rajčaty a cibulí. Vše zalijeme jogurtem smíchaným s… Více »
Třešňová omáčka ke zvěřině
Utlučeme v hmoždíři usušené třešně. Dáme povařit v půllitru vody s kouskem skořice a polovinou žemle (pouze vnitřek bez kůrky). Po změknutí přidáme víno, cukr, můžeme i trochu koňaku. Omáčku… Více »
Lečo s vejci po česku
Zpěníme na tuku nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou papriku, osolíme, opepříme a necháme krátce dusit.Můžeme nepatrně podlít vodou. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a necháme dusit… Více »
Houbová česnečka
Očištěné, na plátky nakrájené houby zalijeme ve velkém hrnci vodou, osolíme, přidáme koření a vaříme, až houby změknou. Před koncem varu přidáme do polévky utřený česnek a polévku dle chuti… Více »
Hlávkový salát s kysanou smetanou
Salát rozebereme po listech, opláchneme vodou a necháme okapat. Povrch zalijeme osolenou kyselou smetanou a můžeme posypat i prolisovaným vařeným žloutkem. Více »
Guláš z demínky
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Osmahneme na sádle cibuli a přidáme maso, okořeníme, osolíme a dusíme. Když je maso již změklé, zahustíme chlebem, přidáme protlak a necháme povařit do úplného… Více »
Zapečená vejce s rajčaty
Rajčata omyjeme, seřízneme vršky a opatrně vydlabeme lžičkou dužinu. Potom do nich vložíme syrový žloutek, osolíme, opepříme a srovnáme je vedle sebe do zapékací misky, kterou předem vymažeme máslem… Více »
Kapr po pacovsku
Kapra naporcujeme, osolíme a poprášíme moukou. Opečeme na rozpáleném sádle. Pak přidáme do pánve k porcím kapra 5 g namočených hub i s vodou, ve které se máčely. Přidáme rajčatový protlak, česnek a… Více »
Nadívaná kachna
Kachnu očistíme, osolíme a osušíme. Připravíme si nádivku. Nejprve zpěníme na másle nadrobno nakrájenou menší cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájené vepřové maso, dle chuti osolíme a udusíme… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Houbový guláš
Houby očistíme a nakrájíme na větší kousky. Zpěníme na rozehřátém tuku najemno nakrájenou cibuli, přidáme houby, osolíme a okmínujeme. Osmahnuté houby zaprášíme moukou, přidáme mletou papriku,… Více »
Vaječná pomazánka
Utřeme máslo do pěny, přimícháme nahrubo nastrouhaná uvařená vejce (oloupaná), najemno nakrájenou cibuli a hořčici. Dle chuti osolíme, opepříme a promícháme. Necháme 10 minut uležet v lednici a pak… Více »
Protivínská roštěná
Naklepeme naporcované roštěnky, nařízneme okrajové blány, osolíme a okořeníme. Opečeme zprudka po obou stranách asi v jedné třetině rozpáleného sádla. Nakrájíme nadrobno cibuli a osmažíme dozlata ve… Více »
Hrachová kaše
Osmahneme na kousku sádla a másla cibuli, zaprášíme moukou, zamícháme a přilijeme polévku. Přidáme prolisovaný hrách a utřený česnek, zamícháme a ochutíme pepřem, solí, majoránkou. Důkladně… Více »
Nadívaná perlička
Nejdříve si připravíme nádivku - smícháme mleté maso s namočenou prolisovanou žemlí, rozškvařenou slaninou, nastrouhanou cibulí a rozetřeným česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme vejce a dobře… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android