sedecky
Hodnost: (105) Jen se vezuPodívejte se na recepty přidané uživatelem
Grilované lilky s cuketou
Olej i lilek nakrájíme na 1,5 cm tlusté plátky. Do misky prolisujeme česnek, smícháme ho s olejem a směsí důkladně potřeme cuketu i lilek. Rošt na grilu potřeme olejem, aby se zelenina nepřipalovala… Více »
Milánské rizoto s chřestem
Do hrnce nalijeme vývar a přivedeme k varu. Na pánvi rozpálíme mezitím máslo s olejem a na drobno nakrájenou cibuli spolu s prolisovaným česnekem lehce osmahneme. Stranou očistíme chřest od všech… Více »
Čínské nudle s dary moře
Na pánvi rozpálíme olivový olej a začneme na něm za stálého míchání smažit dary moře. Po dvou minutách přidáme boby a na kousky nakrájenou cibulku. Smažíme další dvě minuty, do směsi prolisujeme… Více »
Kulajda s liškami
Čerstvé lišky očistíme od nečistot. Na pánvi rozehřejeme máslo a lišky zprudka opečeme. Vedle na páře vaříme natvrdo vejce při teplotě 65 stupňů cca 90 minut. Mezitím nakrájíme oloupanou cibuli. Do… Více »
Pikantní jihoafrické bobotie
Do mísy nalijeme 200 ml mléka a necháme v něm rozmočit krajíc chleba. Rozpálíme olej na pánvi a nadrobno nakrájenou cibuli s kousky jehněčího masa smažíme cca 5 minut. Z rozmočeného krajíce… Více »
Ovarové koleno s kaší
Kousky kolena omyjeme a vaříme v osolené vodě s nakrájenou cibulí cca 2 hodiny, dokud není koleno měkké. Mezitím připravíme kaši. Hrášek necháme cca dvě hodiny před vařením nabobtnat ve vodě. Ve… Více »
Pastináková polévka s citronem
Do hrnce s rozpáleným olejem vsypeme na kousky nakrájenou cibuli s pastinákem a prolisovaný česnek. Počkáme, až nám zelenina změkne, a přidáme vývar, citronovou šťávu a nasekaný tymián. Vše přivedeme… Více »
Hong Kong roll
Do mixéru nalijeme džus, sójovou omáčku, hořčici, sezamový olej a kiwi. Vše rozmixujeme na omáčku, slijeme do misky, vložíme do ledničky. Filety z mořského vlka obalíme ve strouhce, osmažíme na… Více »
Telecí kotlety s citronovým pepřem
V misce smícháme olej, citronovou šťávu a pepř. Do marinády poté naložíme plátky masa, zakryjeme a necháme 2 hodiny odležet v ledničce. Mezitím můžeme uvařit brambory, které připravíme jako běžnou… Více »
Vegetariánský salát s kuskusem
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme Tofu, tři minuty smažíme do zlatova, poté vyjmeme z pánve a zbavíme ubrouskem oleje. Následně na pánvi osmahneme cibulku s prolisovaným česnekem, po dvou minutách… Více »
Grilovaná šunka se salsou
Na drobné kostičky pokrájíme rajčata a cibuli. Zázvor nastrouháme, mango oloupeme, vypeckujeme a pokrájíme taktéž na drobno. Rajčata, cibuli i mango poté smícháme dohromady. Do misky přidáme zázvor… Více »
Batátová polévka
V hrnci rozpálíme olej, přidáme nakrájaný pórek a batáty. Zeleninu osmahneme, po třech minutách přidáme kmín a horký vývar. Snížíme teplotu a vaříme cca 15 minut. Nyní celý obsah přelijeme do… Více »
Rýžové condé
Rýžový puding dáme do misky, smícháme ho se smetanou a vanilkou. Pořádně zamícháme a přidáme kompot. Opět zamícháme a necháme 10 minut uležet v mrazáku. Poté podáváme. Více »
Bageta se pstruží pomazánkou
Ze dvou limetek vymačkáme šťávu a v misce ji smícháme s nastrouhaným křenem. Uzeného pstruha očistíme od kůže a maso nakrájíme na kostičky, které přidáme do misky k limetkové šťávě. Stranou si… Více »
Rybí pěna se salátem
Do mixéru si vymačkáme jednu limetku, přidáme na kousky pokrájenou rybu, smetanu a sýr. Vše rozmixujeme a dochutíme pepřem a solí dle vlastní chuti. Stranou si do misky připravíme želatinu s vodou… Více »
Vařené filé s chřestem
Cibuli nakrájíme nadrobno. Listy bazalky otrháme, opláchneme od nečistot a přidáme k cibuli. Chřestu odkrojíme dřevnaté stonky a oloupeme ho škrabkou. Filé nakrájíme na kousky, lehce ho osolíme,… Více »
Chléb z drcených semínek
Do mísy nasypeme semínka a zalijeme je vroucí vodou. Necháme půl hodiny máčet a poté je zcedíme a necháme pořádně okapat. Do mísy nasypeme droždí, zalijeme 100ml vlažné vody a necháme ve vodě… Více »
Chilindrónské kuře
Kuře omyjeme a rozdělíme na osm kousků. Šunku nakrájíme na proužky, stejně jako papriku. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rajčata spaříme horkou vodou a oloupaná je taktéž nakrájíme… Více »
Těsto na pizzu
Mouku nasypeme do připravené mísy a v hromádce mouky uděláme důlek, do něho rozdrobíme droždí a tři polévkové lžíce vlažné vody. Následně zamícháme a uděláme kvásek. Přes mísu přehodíme látku a… Více »
Řeřichová polévka s cibulí
Ve velkém hrnci rozpálíme olivový olej, přibližně 10 minut podusíme pokrájenou cibuli a brambory. Mezitím si stranou na pánvi opražíme (bez oleje) kešu oříšky, poté je nahrubo nasekáme. Do hrnce… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Těsto na pizzu
Mouku nasypeme do připravené mísy a v hromádce mouky uděláme důlek, do něho rozdrobíme droždí a tři polévkové lžíce vlažné vody. Následně zamícháme a uděláme kvásek. Přes mísu přehodíme látku a… Více »
Zapékané Boloňské makarony
Ve větší pánvi rozpálíme olej a při vysoké teplotě tři minuty smažíme rozdrobené mleté maso. Za stálého míchání postupně přidáváme nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a celer. Následně do směsi… Více »
Tuňákový koláč
V míse smícháme mouku, droždí, 150 ml vody a špetku cukru. Vše promícháme, přidáme ještě špetku soli a 50 ml olivového oleje a pořádně prohněteme. Těsto pak necháme cca 20 minut na teplém místě, kde… Více »
Francouzská bageta
Droždí nasypeme do mísy a přidáme 300 ml vody. Necháme pět minut droždí rozpouštět ve vodě a poté přidáme mouku a špetku soli. Těsto promícháme, aby nám vzniklo měkké těsto. To zakryjeme a necháme 20… Více »
Batátová polévka
V hrnci rozpálíme olej, přidáme nakrájaný pórek a batáty. Zeleninu osmahneme, po třech minutách přidáme kmín a horký vývar. Snížíme teplotu a vaříme cca 15 minut. Nyní celý obsah přelijeme do… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android