sonizna / Brno
Hodnost: (31338) Mám přehledNarozen: | 15.02.1990 |
---|---|
Oblíbené jídlo: | cokoli |
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 890 | |
Založených kuchařek: | 0 | 13x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 0 | 4 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 23 | 7 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 9 |
Zpráva pro sonizna |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Krevetové jarní závitky s vietnamskou omáčkou
Připravíme si omáčku – česnek, chilli papričku bez semínek, zázvor, třtinový cukr, rybí omáčku a limetkovou šťávu rozmixujeme dohladka. Nudle vaříme 15 minut doměkka. Poslední minutu přidáme… Více »
Jehněčí tažín s meruňkami a šalotkami
Připravíme si marinádu: Olivový olej vyšleháme se dvěma lžícemi medu, utřeným česnekem, kmínem, skořicí, zázvorem, koriandrovými semínky a šafránem. Jehněčí maso opepříme a potřeme marinádou.… Více »
Papriky plněné bulgurem
Jeden stroužek česneku a jalapeňo nakrájíme na jemno. Smícháme je s tahini, vodou, paprikou, šťávou a kůrou z jednoho citronu a dobře promícháme. Osolíme a opepříme. Připravili jsme si zálivku. … Více »
Zelené fazolky s rajčaty
Na olivovém oleji opečeme na jmeno nakrájenou cibuli. Opékáme 3-4 minuty. Přidáme utřený česnek a fazolky a ještě 4 minuty smažíme. Přidáme rajčata, osolíme a opepříme. Vaříme 20 minut. Ihned… Více »
Melounová margarita
Meloun nakrájíme na kostičky a rozmixujeme s vodou je najemno. Limetkovou šťávu smícháme s tequilou a sirupem a dobře promícháme. Přidáme rozmixovaný meloun a sůl a znovu promícháme. Rozdělíme do 6… Více »
Tažín z dýně, brusinek a červené cibule
Cibule nakrájíme na poloviny, poté na tenké plátky. Dýni oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Z citronu vymačkáme šťávu a nastrouháme kůru. Na dvou lžících oleje… Více »
Quesadilla s kuřecím masem a sýrem
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a okořeníme kořením. Osmažíme je na lžíci oleje. Poté je dáme stranou a do pánve místo kuřete přilijeme druhou lžíci oleje a přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka.… Více »
Rafaello plněné višní
Tuk rozpustíme a přidáme do něj rozmixované vlnky a kokos. Přidáme salko i cukr a vytvoříme jednotnou hmotu. Pokud je příliš hustá, můžeme přilít trochu mléka, pokud je moc řídká, přidáme kokos. Do… Více »
Losos a bylinkové brambory
Brambory nakrájíme co nejvíce na tenko. Povaříme je 2-3 minuty. Poté slijeme. Cibuli nakrájíme na co netenčí plátky a smažíme ji 10 minut na oleji. Z citronu nastrouháme kůru. Petrželku a kopr… Více »
Okurkový salát se sezamovými semínky
Okurku nakrájíme na tenké plátky. Z vinného octa, sójovky a cukru připravíme dresink. Přidáme sezamová semínka. Okurku zalijeme dresinkem a podáváme. Více »
Mexický krevetový salát
Rajčata přepůlíme a salát nakrájíme na nudličky. Krevety smícháme s paprikou, chilli kořením, kůrou z limetky, dvěma lžícemi olivového oleje a solí. Pořádně promícháme a necháme 10 minut marinovat… Více »
Zeleninové kari
Bramboru a cuketu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dýni oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky o stejné velikosti jako jsme nakrájenli bramboru a cuketu. Jarní cibulky a papriky… Více »
Bramborový salát jako hlavní chod
Brambory uvaříme ve slupce. Vejce uvaříme natvrdo a vše necháme vychladnout. Brambory nakrájíme na kousky, přidáme přepůlená rajčata a vejce nakrájené na kostičky. Přidáme nasekanou petrželku,… Více »
Pečený bramborový salát
Brambory použijeme nové, neloupeme je, pokud jsou velké, rozpůlíme je. Promícháme je s olejem, nasekaným rozmarýnem, solí a pečeme 40 minut na 220 °C. Ještě horké brambory zastříkneme octem. … Více »
Ananasovo-rukolové smoothie
Ananas oloupeme a zbavíme ho dřevnatého vnitřku. Zbytek nakrájíme na kostičky. Do mixéru dáme všechno zelené, mléko a konopné semínko a minutu mixujeme. Poté přidáme ostatní ingredience a mixujeme… Více »
Kuskusový salát s cuketou
Kuskus připravíme v zeleninovém vývaru podle návodu. Cuketu nakrájíme na plátky a opečeme ji a oleji na grilovací pánvi. Osolíme. Vychladlý kuskus smícháme s cuketou, citronovou šťávou,… Více »
Rukolové Pesto
Všechny suroviny rozmixujeme v mixéru. Podáváme tak, jak nám to chutná – například s těstovinami, naplníme tím maso, nebo jako dip. Více »
Zdobená čokoládová srdíčka s krémem
Z hladké mouky, cukrů, vajec, vanilkové essence, Hery, kůry a kypřícího prášku vytvoříme hladké těsto. Je-li těsto příliš husté, přilijeme podle potřeby mléko. Těsto zabalíme do potravinářské fólie… Více »
Pavlova s medovými broskvemi II
Bílky vyšleháme v tuhý sníh. Poté přidáváme po lžíci třtinový cukr a zašleháme. Poté po lžících přidáváme i krupicový cukr. Nakonec přidáme i kukuřičnou mouku a ocet a vyšleháme dohladka. Tuto směs… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Zimní Minestrone
Cibuli nakrájíme na jemno. Mrkev oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky spolu s celerem. Na oleji opečeme cibuli, mrkev, celer, utřený česnek a špetku soli. Opékáme 5 minut. Přidáme kroupy,… Více »
Avokádová bruschetta
Bagetu nakrájíme na plátky – velmi zešikma, aby byly plátky větší. Tyto plátky naskládáme na plech s pečícím papírem. Postříkáme olivovým olejem a pečeme 5-7 minut na 170 °C dozlatova. Po upečení… Více »
Ukrajinský boršč
Maso nakrájíme na stejně velké kousky. Řepu si dáme vařit, nebo použijeme sterilovanou, kterou propláchneme vodou a necháme okapat. Na oleji opečeme cibuli nakrájenou najemno, přidáme maso, které… Více »
Stromboli s brokolicí, chorizem a rajčaty
Jarní cibulky a česnek nakrájíme na tenké plátky. Rajčata nakrájíme na proužky. Brokolici nakrájíme na drobné růžičky. Chorizo nakrájíme na tenké plátky. Na olivovém oleji opečeme česnek a… Více »
Pizza „Caesar salát“
Česnek a mozzarelu nakrájíme na plátky. Parmazán nastrouháme. Kuřecí prso nakrájíme na nudličky. Smažíme je se solí a pepřem. Těsto rozválíme a rozdělíme na dva díly. Necháme pět minut odstát.… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Oblíbené recepty uživatele
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android