vili
Hodnost: (74) Jen se vezuNarozen: | 07.09.1985 |
---|
Statistiky a přehled uživatele | ||
---|---|---|
Přidaných receptů: | 1 | |
Založených kuchařek: | 4 | 1x přidán mezi oblíbené kuchaře |
Založených meníček: | 1 | 2 kuchařů má uživatel v oblíbených |
Komentáře k receptům: | 10 | 0 receptů mají uživatelé v oblíbených |
Ohodnoceno receptů: | 12 |
Zpráva pro vili |
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Kynuté knedlíky se švestkami
V míse si smícháme prosátou mouku, cukr a sůl. Přilijeme vykynutý kvásek z droždí a postupně přidáváme vlažné mléko s rozupištěným máslem a žloutkem. Zaděláme těsto, které necháme vykynout. Z něj pak… Více »
Oblíbené recepty uživatele
Kynuté knedlíky se švestkami
V míse si smícháme prosátou mouku, cukr a sůl. Přilijeme vykynutý kvásek z droždí a postupně přidáváme vlažné mléko s rozupištěným máslem a žloutkem. Zaděláme těsto, které necháme vykynout. Z něj pak… Více »
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Polévky
Hodnocení: Přidal:vili<p>Polévky jsou základem kuchyně, i když je v dnešní době už někteří lidé nevaří, a když ano, tak místo hlavního chodu. Doporučuje se jíst polévky každý den, jsou totiž velice zdravé – jsou většinou vyvážené v obsahu bílkovin, sacharidů a tuků a zelenina, které bývá v polévkách dostatek, obsahuje antioxidanty a minerální látky. Je výhodné jíst polévku před hlavním chodem, poněvadž podporuje žaludeční sliznici a tvorbu šťáv, zvyšuje chuť k jídlu a zároveň nás částečně zasytí, takže hlavního jídla sníme méně, proto se polévky často zařazují do diet. Další výhodou je, že při konzumaci polévek doplňujeme pitný režim – talíř polévky odpovídá čtvrt litru vody. Teď je vám už určitě jasné, že polévky jsou pro naše tělo velmi prospěšné. A my vám nabízíme spoustu receptů k vyzkoušení!</p>
Kuchařka obsahuje 12 recepty
- Houbová polévka se smetanou
- Hrášková polévka se smetanou
- Celerová polévka s pórkem
- Cuketová polévka s rajčaty
- Drůbková polévka
- Gulášová polévka z vařeného masa
- Jemná bramborová polévka
- Brokolicová krémová polévka s uzeným lososem
- Cibulová polévka se sýrem
- Hovězí polévka s žebrem, zeleninou a knedlíčky
- Zelná polévka se slaninou a bramborami
- Dýňová polévka se špenátem a hráškem
Kuchařka báječných moučníků
Hodnocení: Přidal:vili<p>Nejlepší bábovka, <strong>bublanina</strong>, ovocné řezy, roláda, <strong>štrúdl</strong> a další sladké lahůdky! Tato <strong>kuchařka moučníků </strong>nabízí vyzkoušené moučníky, příprava většiny z nich je skutečně poměrně jednoduchá a rychlá. Vyzkoušejte i jiné moučníky, než na které jste zvyklí – určitě toto litovat nebudete a báječně si pochutnáte!</p>
Kuchařka obsahuje 10 recepty
Kuchařka oblíbených rybích jídel
Hodnocení: Přidal:vili<p><strong>Kuchařka s jídly z ryb </strong>vás určitě zaujme. <strong><a href="http://www.milujivareni.cz/zboziznalstvi/kategorie/23-ryby/strana-1/">Rybí maso</a></strong> je velmi zdravé a lehce stravitelné, jíst bychom ho měli poměrně často. Kapr, pstruh nebo losos se připravují nejčastěji, ale chutných ryb a jídel z nich je mnohem víc. Ryby se mohou péct, smažit, grilovat nebo udit, jsou vynikající i do salátů.</p>
Kuchařka obsahuje 12 recepty
- Guláš z kapra
- Filé pečené s vínem
- Grilované filety z lososa
- Candát na rajčatech a žampionech
- Candát s hříbky
- Filé grilované v alobalu
- Jablečný salát s uzeným pstruhem
- Grilovaný pstruh s citronovou šťávou
- Český smažený kapr
- Tradiční kapr načerno
- Dušená treska s fazolovými lusky
- Pečená treska s hořčicí
Kuchařka jídel z hovězího masa
Hodnocení: Přidal:vili<p><strong>Hovězí guláš,</strong> rajská omáčka, hovězí na houbách nebo na česneku jsou klasická jídla české kuchyně, ale tato <strong>kuchařka</strong> <strong>z hovězího</strong> <strong>masa</strong> nabízí i mnoho dalších jídel z celého světa. Určitě vám bude chutnat třeba i grilované <strong><a href="http://www.milujivareni.cz/zboziznalstvi/kategorie/20-hovezi/strana-1/">hovězí</a>, tatarský biftek, karbanátky… </strong>Možností je opravdu velmi mnoho.</p>
Kuchařka obsahuje 10 recepty
Zveřejněné kuchařky uživatele
Polévky
Hodnocení: Přidal:vili<p>Polévky jsou základem kuchyně, i když je v dnešní době už někteří lidé nevaří, a když ano, tak místo hlavního chodu. Doporučuje se jíst polévky každý den, jsou totiž velice zdravé – jsou většinou vyvážené v obsahu bílkovin, sacharidů a tuků a zelenina, které bývá v polévkách dostatek, obsahuje antioxidanty a minerální látky. Je výhodné jíst polévku před hlavním chodem, poněvadž podporuje žaludeční sliznici a tvorbu šťáv, zvyšuje chuť k jídlu a zároveň nás částečně zasytí, takže hlavního jídla sníme méně, proto se polévky často zařazují do diet. Další výhodou je, že při konzumaci polévek doplňujeme pitný režim – talíř polévky odpovídá čtvrt litru vody. Teď je vám už určitě jasné, že polévky jsou pro naše tělo velmi prospěšné. A my vám nabízíme spoustu receptů k vyzkoušení!</p>
Kuchařka obsahuje 12 recepty
- Houbová polévka se smetanou
- Hrášková polévka se smetanou
- Celerová polévka s pórkem
- Cuketová polévka s rajčaty
- Drůbková polévka
- Gulášová polévka z vařeného masa
- Jemná bramborová polévka
- Brokolicová krémová polévka s uzeným lososem
- Cibulová polévka se sýrem
- Hovězí polévka s žebrem, zeleninou a knedlíčky
- Zelná polévka se slaninou a bramborami
- Dýňová polévka se špenátem a hráškem
Kuchařka báječných moučníků
Hodnocení: Přidal:vili<p>Nejlepší bábovka, <strong>bublanina</strong>, ovocné řezy, roláda, <strong>štrúdl</strong> a další sladké lahůdky! Tato <strong>kuchařka moučníků </strong>nabízí vyzkoušené moučníky, příprava většiny z nich je skutečně poměrně jednoduchá a rychlá. Vyzkoušejte i jiné moučníky, než na které jste zvyklí – určitě toto litovat nebudete a báječně si pochutnáte!</p>
Kuchařka obsahuje 10 recepty
Kuchařka oblíbených rybích jídel
Hodnocení: Přidal:vili<p><strong>Kuchařka s jídly z ryb </strong>vás určitě zaujme. <strong><a href="http://www.milujivareni.cz/zboziznalstvi/kategorie/23-ryby/strana-1/">Rybí maso</a></strong> je velmi zdravé a lehce stravitelné, jíst bychom ho měli poměrně často. Kapr, pstruh nebo losos se připravují nejčastěji, ale chutných ryb a jídel z nich je mnohem víc. Ryby se mohou péct, smažit, grilovat nebo udit, jsou vynikající i do salátů.</p>
Kuchařka obsahuje 12 recepty
- Guláš z kapra
- Filé pečené s vínem
- Grilované filety z lososa
- Candát na rajčatech a žampionech
- Candát s hříbky
- Filé grilované v alobalu
- Jablečný salát s uzeným pstruhem
- Grilovaný pstruh s citronovou šťávou
- Český smažený kapr
- Tradiční kapr načerno
- Dušená treska s fazolovými lusky
- Pečená treska s hořčicí
Kuchařka jídel z hovězího masa
Hodnocení: Přidal:vili<p><strong>Hovězí guláš,</strong> rajská omáčka, hovězí na houbách nebo na česneku jsou klasická jídla české kuchyně, ale tato <strong>kuchařka</strong> <strong>z hovězího</strong> <strong>masa</strong> nabízí i mnoho dalších jídel z celého světa. Určitě vám bude chutnat třeba i grilované <strong><a href="http://www.milujivareni.cz/zboziznalstvi/kategorie/20-hovezi/strana-1/">hovězí</a>, tatarský biftek, karbanátky… </strong>Možností je opravdu velmi mnoho.</p>
Kuchařka obsahuje 10 recepty
Silvestrovské menu III
Hodnocení: Přidal:vili<p><strong>Menu na Silvestra</strong> může mít mnoho podob. Připravit si ho můžete i podle tohoto báječně sestaveného <strong>meníčka</strong> a tak nemusíte nic složitě vymýšlet a můžete se věnovat oslavám posledního dne roku. Mimo různého studeného i teplého občerstvení určitě vyzkoušejte i punč nebo bowle.</p>
Meníčko obsahuje 13 recepty
- Horké šunkové chlebíčky
- Chlebíčky s rajčatovo-cibulovou směsí
- Sýrová rolka s mořskými řasami
- Drůbeží vývar s šunkovými ravioly
- Vepřová panenka plněná krevetami
- Šampaňská pěna s ovocem
- Jednohubky s avokádem
- Jednohubky s tuňákovou pomazánkou
- Sýrové tyčinky z lístkového těsta
- Kmínové tyčinky
- Bowle s vodkou
- Jablečné bowle bez alkoholu
- Čočková polévka s noky
Zveřejněná meníčka uživatele
Silvestrovské menu III
Hodnocení: Přidal:vili<p><strong>Menu na Silvestra</strong> může mít mnoho podob. Připravit si ho můžete i podle tohoto báječně sestaveného <strong>meníčka</strong> a tak nemusíte nic složitě vymýšlet a můžete se věnovat oslavám posledního dne roku. Mimo různého studeného i teplého občerstvení určitě vyzkoušejte i punč nebo bowle.</p>
Meníčko obsahuje 13 recepty
- Horké šunkové chlebíčky
- Chlebíčky s rajčatovo-cibulovou směsí
- Sýrová rolka s mořskými řasami
- Drůbeží vývar s šunkovými ravioly
- Vepřová panenka plněná krevetami
- Šampaňská pěna s ovocem
- Jednohubky s avokádem
- Jednohubky s tuňákovou pomazánkou
- Sýrové tyčinky z lístkového těsta
- Kmínové tyčinky
- Bowle s vodkou
- Jablečné bowle bez alkoholu
- Čočková polévka s noky
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android