planeta
Hodnost: (34) Jen se vezuPodívejte se na recepty přidané uživatelem
Ostružinový kompot
Ostružiny otrháme, omyjeme a dáme do zavařovacíchh sklenic (200ml). Poté je zalijeme cukerným roztokem, sklenice uzavřeme víčkem a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 stupňů. Cukerný roztok - na 1… Více »
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Ostružinový kompot
Ostružiny otrháme, omyjeme a dáme do zavařovacíchh sklenic (200ml). Poté je zalijeme cukerným roztokem, sklenice uzavřeme víčkem a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 stupňů. Cukerný roztok - na 1… Více »
Podívejte se na fotky od uživatele u receptů
Řecké karbanátky z jiker
Očištěné a propláchnuté jikry povaříme 10 minut ve vodě, scedíme a rozmixujeme. Přidáme uvařené, rozmačkané brambory, oloupanou, nastrouhanou cibuli, nasekanou petrželku a mátu. Osolíme, opepříme a… Více »
Celerová polévka s bramborem
Hlávkové zelí nakrájíme na nudličky, očištěný celer nastrouháme nahrubo, oloupané a omyté brambory nakrájíme na kostičky, mrkev na kolečka, pórek nadrobno. Všechnu nakrájenou zeleninu vsypeme do… Více »
Celerová omeleta
Oloupané brambory a očištěný celer nastrouháme najemno do mísy. Vejce rozšleháme s mlékem, solí a moukou. Přidáme do mísy k zelenině, promícháme, osolíme a ochutíme prolisovaným česnekem. Těsto… Více »
Smažený celer po vídeňsku
Celer očistíme, omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky, které blanšírujeme ve vroucí osolené vodě asi 5 minut. Poté je vyjmeme, necháme okapat, osolíme a opepříme. Do talíře nasypeme hladkou mouku,… Více »
Nápoj z brambor a celeru
Nejdříve očistíme, oloupeme a nakrájíme brambory a celer. Nakrájenou zeleninu s celerovou natí odšťavníme. Do vzniklé šťávy přimícháme sůl a kmín. Nápoj vlijeme do vychlazených sklenic. Více »
Celerové lívanečky se sýrem
Vejce rozšleháme s mlékem, solí a pepřem. Přimícháme očištěný, jemně nastrouhaný celer a nastrouhaný sýr. Lívanečky zvolna smažíme na oleji po obou stranách dorůžova. Více »
Celerové smaženky s bramborami
Vařené brambory nastrouháme a přidáme žloutky, sůl, pepř, jemně nastrouhaný syrový celer a cibuli. Vše dobře promícháme a podle potřeby přilijeme trochu smetany nebo naopak zahustíme trochou… Více »
Okurkový salát s celerem a sýrem
Omyté okurky nakrájíme na plátky, sýr, vařená vejce a vařený celer na malé kostičky. Vše spojíme s jogurtem ochuceným solí, cukrem a citronovou šťávou. Dobře promícháme. Hotový salát posypeme… Více »
Kompot z mikrovlnky
Oloupeme jablka, odstraníme jadřince a rozdělíme na čtvrtky. Nakrájíme na kousky a vložíme do mísy z odolného skla vhodné do mikrovlnné trouby. Nasypeme rozinky, ořechy, posypeme cukrem a přilijeme… Více »
Jablkový kompot
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kousky a pokapeme je citronovou šťávou. Vodu svaříme s cukrem a kořením. Přidáme jablka a dusíme doměkka. Více »
Oblíbené recepty uživatele
Řecké karbanátky z jiker
Očištěné a propláchnuté jikry povaříme 10 minut ve vodě, scedíme a rozmixujeme. Přidáme uvařené, rozmačkané brambory, oloupanou, nastrouhanou cibuli, nasekanou petrželku a mátu. Osolíme, opepříme a… Více »
Celerová polévka s bramborem
Hlávkové zelí nakrájíme na nudličky, očištěný celer nastrouháme nahrubo, oloupané a omyté brambory nakrájíme na kostičky, mrkev na kolečka, pórek nadrobno. Všechnu nakrájenou zeleninu vsypeme do… Více »
Celerová omeleta
Oloupané brambory a očištěný celer nastrouháme najemno do mísy. Vejce rozšleháme s mlékem, solí a moukou. Přidáme do mísy k zelenině, promícháme, osolíme a ochutíme prolisovaným česnekem. Těsto… Více »
Smažený celer po vídeňsku
Celer očistíme, omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky, které blanšírujeme ve vroucí osolené vodě asi 5 minut. Poté je vyjmeme, necháme okapat, osolíme a opepříme. Do talíře nasypeme hladkou mouku,… Více »
Nápoj z brambor a celeru
Nejdříve očistíme, oloupeme a nakrájíme brambory a celer. Nakrájenou zeleninu s celerovou natí odšťavníme. Do vzniklé šťávy přimícháme sůl a kmín. Nápoj vlijeme do vychlazených sklenic. Více »
Celerové lívanečky se sýrem
Vejce rozšleháme s mlékem, solí a pepřem. Přimícháme očištěný, jemně nastrouhaný celer a nastrouhaný sýr. Lívanečky zvolna smažíme na oleji po obou stranách dorůžova. Více »
Celerové smaženky s bramborami
Vařené brambory nastrouháme a přidáme žloutky, sůl, pepř, jemně nastrouhaný syrový celer a cibuli. Vše dobře promícháme a podle potřeby přilijeme trochu smetany nebo naopak zahustíme trochou… Více »
Okurkový salát s celerem a sýrem
Omyté okurky nakrájíme na plátky, sýr, vařená vejce a vařený celer na malé kostičky. Vše spojíme s jogurtem ochuceným solí, cukrem a citronovou šťávou. Dobře promícháme. Hotový salát posypeme… Více »
Kompot z mikrovlnky
Oloupeme jablka, odstraníme jadřince a rozdělíme na čtvrtky. Nakrájíme na kousky a vložíme do mísy z odolného skla vhodné do mikrovlnné trouby. Nasypeme rozinky, ořechy, posypeme cukrem a přilijeme… Více »
Jablkový kompot
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kousky a pokapeme je citronovou šťávou. Vodu svaříme s cukrem a kořením. Přidáme jablka a dusíme doměkka. Více »
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Druhy grilů
Gril je celkem logicky základní potřebou pro grilování. Na trhu je mnoho druhů a typů grilů od různých výrobců.
vstoupitServírování
Ke grilovaným potravinám je nutné zvolit správné přílohy i nápoje, a protože grilování není jen obyčejná tepelná úprava potravin.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android